Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA mŁoDa

Paznokcie Akrylowe //

Polecane posty

Gość OnA mŁoDa

Ostatnio na wesele brata założyłam sobie u kosmetyczki paznokcie akrylowe... Były suuuper ;)) takie długie,równe... bardzo mi się podobały... no,ale czas było je oderwać.... no i oderwałam :(( moje paznokcie teraz wyglądają okropnie :(( są strasznie zniszczone :(( znacie jakieś dobre odżywki?? Lub sposoby na poprawienie wyglądu płytki paznokcia?? Odżywka,którą sobie pomalowałam paznokcie nic nie dała :(( Pomóżcie!!

zrobiłaś chyba nagorszą rzecz- jak można samemu zerwać paznokcie akrylowe?? :o no teraz to Ci zostało czekać;] jakiś skrzyp z pokrzywą, oliwki do paznokci i skórek... krem oczywiscie i rękawiczki do sprzątania.

preparat witaminowy np merz special i dobra profesjonalna odzywka np sally hansen i duzo cierpliwosci

Gość olka7111
Ojjjjj Ona młoda popełniłaś najgorszą paznokciową zbrodnię! To niedopuszczalne :( Teraz paznokcie na pewno bolą, są poobdzierane itp itd? Przedłużone paznokcie można uzupełnić u kosmetyczki lub poprosić o ich zdjęcie-ona zrobi to tak, by nie uszkodzić płytki. Teraz proponuję zapytać stylistkę paznokci lub manicurzystkę o zabiegi regenerujące płytkę paznokcia.