Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa zolza

dziewczyny narzekaja jak maja male cycki

Polecane posty

Gość leniwa zolza

ale dlaczego nie sa zalamane ze maja plaskie tylki? posladki tez sa bardzo wazne!

Gość no wlasnie1

Gość leniwa zolza
ale dziewczyna ktora ma plaski tylek to nie robi z tego problemu ale jakby miala male cycki to by byla tragedia

Szczerze mówiąc ja mam tragiczne nogi i tłusty tyłek i osobiscie martwi mnie to bardziej niż brak cycków. Po prostu wolałabym mieć długie i szczupłe nogi jak modelki, takie patykowe, a być płaska zupełnie. No ale narzekam na cyce, bo taka jest moda na forum. Dopóki nie naczytałam się, że kobieta zaczyna się od C czy D, to myślałam, że jestem calkiem normalna. Ale faktycznie większość kobiet ma dużo większe piersi niż ja. Generalnie nie podoba mi się moja figura. I tyle. A le o ile mogę sobie paradować w dekoltach czy bez stanika i mi to nie przeszkadza, o tyle w krótkich spodenkach czy spódnicach nie chadzam nigdy.

Gość sorry ale wolę
być płaska w dupie niż w cyckach. Tyłek nie świadczy aż w takim stopniu o kobiecości, co piersi.

Gość leniwa zolza
ale wiekszosc facetow zwraca uwage wlasnie na tylek a nie piersi. chociaz piersi mozna sobie wypchac a tylka nie;)

Gość sorry ale wolę
chyba znasz niewielu facetów

Gość BeznadziejnaOsobaNadziejnna
to dlaczego jednej babie na forum która ma faktycznie male cycki (takie jak ja :classic_cool::P) mówicei ze są ok a drugiej ktora ma wieksze ale bardziej wiszace zze ma za małe to o ja was nie rozumiem :O

Gość leniwa zolza
racja deska! :D

mój mąż cały czas powtarza, że cycki są mniej ważne od tyłeczka, nóżek i buzi. Na piękno kobiety składa się wiele rzeczy. zadbane dłonie, piękne oczy. Co z tego że masz duży biust jak ogólnie patrząc nie jest dobrze. Każdy szuka w sobie wad, ale po co? Doda ma duży biust a Radziu i tak ją puścił w kanał :-)

Gość Klauuudyna
a ja powiem Wam tak, że to wszystko zależy od kobiety! Kobieta może być bardzo subtelna o małym biuście niż ta z większym i może posiadać umiejętność kokietowania facetów innymi częściami ciała-nasza mowa ciała:)

Gość Klauuudyna
Maggis masz rację. Mój chłopak też tak mówi...Chociaż wzrok mu pewnie czasem odleci na duzy biust:) Śmieszne jest tłumaczenie facetów- oglądać oglądają, ale nie zawsze tego chcą:)

a ja jestem wysoka, szczupła i podobno rzucam się w oczy,a cycyszkami natura mnie nie obdarzyła. 70B ale nie narzekam.. byc moze gdybym była inna, szukałabym jakiegos kompleksu

Gość Klauuudyna
O właśnie chodzi mi o to np w przypadku fajniutkiej:) każda ma cos czego inna nie ma:) a co do wzrostu...sama wiem o tym:) A tym bardziej jak się pokaze nogi;)

a szczerze powiem,ze kobiety z wielkimi biustami maja wieksze problemy, niz my z małymi. Nam przynajmniej wszystko pasuje i jakos lezy..nie zawsze wypada wystawic cyce nie:)? hihih

Gość Klauuudyna
poza tym kobiety o większym biuście maja wiekszy problem zachorowalności na Raka...Ale to juz jest smutne, nie powód do porównywania...

taaakk;D lato jest o tyle boskie,ze mozna sie wyeksponowac..zimą juz gorzej... np dla szczuplejszych, nie ANOREKTYCZEK! krociutkie spodniczki i fajna bluzeczka to juz połowa sukcesu, grunt to dobrze sie pokazac i oczywiscie dbac o siebie..dłonie zadbane, niekoniecznie metrowe tipsy, tłuste włosy...hmmm tego chyba nie trzeba mowic

moja koleżanka w pracy ma taaaaakie duże cycki i jakoś faceci nie wariują na jej punkcie. To fakt piękne piersi powinna mieć każda kobieta ( takie 75 c :-) jędrne, okroglutkie ) niestety albo stety bo byłoby nudno, bo kobiety nie miałyby na co narzekać.

znam siebie i swoją wartosc, nie udaję fałszywie skromnej! I to dla mnie jest wazne, mysle,ze atrakcyjny wyglad w duzym stopniu ułatwia zycie. Zdaje sobie sprawe z tego i mowie o tym bez problemy,ze nie posiadam kompleksów. Akceptuje siebie taką jaka jestem i uwazam,ze nie brakuje mi niczego.

Gość Klauuudyna
Pomyślałam sobie o aktorka...Jest wiele aktorek po operacjach i są szykanowane przez dziennikarzy, że są nienaturalne, a te co są bez biustu są wyśmiewane...Nikomu się nie da dogodzić...:) Tak samo jak kompleks wąskich ust...Chcecie miec usta normalne czy takie wydatne, że jak pocałujesz kogoś w policzek to obślinisz mu całą połowę twarzy?:)

wole swoje delikatne.. ejjjj tak sobie własnie pomyslałam i sie zasmiałam :D Ci co mają wielkie wary mają bardziej soczystą wymowe i wieksze prawdopodobienstwo plucia hehehe.. A mnie to generalnie nie interesuje co kto sadzi o operacjach, jak bedzie mnie stac to z B skocze na C

Gość Klauuudyna
wszystkie zrobimy sobie operacje i przynajmniej nigdy nie utoniemy, bo wypłyniemy na powierzchnię hahaha:) tylko będziemy musiały uważać, żeby nie stopić sobie sylikonu:D

Gość Klauuudyna
I've blue dabi dibi du daj:)