Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helawopałach

Czy znacie takie sytuacje kiedy to kobieta bije faceta?

Polecane posty

Gość helawopałach

Co myśleć o takiej kobiecie i takim mężczyźnie?

Gość helawopałach
Naprawdę nikt nie zna takich przypadków? Bo tak się właśnie dzieje w rodzinie mojej kumpelki... Tylko że ona się wszystkiego wypiera, a jej mężuś cierpi. Widzę jak go traktuje, a facet daje sobą pomiatać. Ona po nim jeździ jak po łysej kobyle!

Gość dfgh
Wiesz tak się składa, że mój ukochany jest masochistą i czasem wręcz chce żebym mu wpieprzyła co robię z wielką przyjemnością. Zwłaszcza po ryju lubię mu przylać. Nie mogę sie doczekać kiedy przyjedzie do mnie i mu przyjebię, serio ale nawet to polubiłam. A teraz jestem na niego zła więc tym bardziej ma koleś przerąbane.

Gość w3t46u76
hmm mysle, ze ma to podloze psychiczne. moze on ma cos z masochisty w sobie? ze sobiue wybrAL taka babe? moze podswiadomie? mial albo za duzo czulosci od matki, przesadnie za duzo, albo odwrotnie, w domu przesrane. sam slaby, a szuka silnej dominujacej kobiety...skoro siedzi cicho...

znam gdzie kobieta trafnie manipulowała facetem. I był tak slepy ze tego nie widział. Oboje bili pewna kobietę.. Np ona miała guza.. to ona rywalizowała z nia ktora bardziej chora.. marudziła mu swoją macicą miała nadzerke i wielkie halo! Jego ukochaną jakas stara ksiegowa w 05 cos nie tak była do niej, jakos tak niby docianła itp to A. w 05 zaczeła mu wciskac kity ze teskni za Kubkiem a co go to obchodiz? to nie jego corka. Nioech Wiktotrwi gada takie perdoły ze teskni ze juz jada i pisze takie opisy gg by wszyscy a szczegolnie On to widzlei. no słow nie ma na tego babsztyla

Gość dfgh
On w ogóle jest dziwny, ale nie będę sie o tym rozpisywać. Nie obchodzi mnie czy ma to podłoże psychiczne czy nie. Nie jestem żadnym psychologiem i nie będę tego dochodzić. Ale powiem jedno: lubie go bić, mimo że nie jestem jakąś dominą (kobieta dominująca). Ale to fajne uczucie uderzyć faceta i wiedzieć, że Ci nie odda :) Nawet jak mocno uderzysz :)

Gość aNIETKA
Ja bym z checia mojemu przyjebala

nie odda ci?:) odał nie wiedziec za co a te majki te fotomontaze listopad, marzec z ta młodą siksą na czlee? co to nie cios był? by i jaki bolesny a koszulka? a cenna? on wie jak uderzyc by zabolało:) szkoda ze alce nigdy tak nie wlał przydałoby sie:)

Gość dfgh
On na pewno z inną kobietą nie będzie :) Jest bardzo wierny, niczym pies :)

Gość Powodzenia
Jakbym teraz miała faceta, to bym go biła codziennie. Normalnie na kwaśne jabłko.

Gość aNIETKA
ja bym z checia mojemu przyjebala

Gość dfgh
Najlepsza jest jego mina jak mu przywalę w twarz. Taka zdziwiona trochę :) A ja mu raz jeden, potem drugi i trzeci, a on tak tylko patrzy jakby sam nie wierzył temu co robię :) Mowię wam dziewczyny, fajnie policzkować mężczyznę ❤️

wierny:) fajnie jakby to jeszcze pokazywal słowem np cenna to wiadomo ta co jets teraz ze mna kocha mnie to ona a nie zadna inna marwti sie o moje usta o zdrowie... to ona bedzie ze mna gdy bedzie mi zle, nie alka, to ona bedzie myc mnie jak zachoruje ona cenna na boga toz on madry facet co tak zglupial od tego 12005!

Gość dfgh
No to mega przyjemność przyjebać facetowi :)

pierwszy cie uderzeł kosuzlka slowem cenna potem rozmowami z A. wiec mu oddałas:) on jak bił nie patrzyc czy boli:)

Gość dfgh
Wiem o nim wszystko, o tym, że ma problemy natury seksualnej i na pewno żadna inna laska mi go nie zabierze, bo dziewczyny nie szukaja takich jak on, tylko tych dobrych w łóżku, a on niestety jeszcze do tych spraw nie dojrzał :)

Gość dfgh
Tylko ja wiem jak na nim zagrać, żeby było tak jak trzeba... On jest niczym jakieś bardzo skomlikowane urządznie, do ktorego tylko ja znam instrukcję, więc wróci do mnie na pewno. A teraz idę się uczyć, dobranoc wam drogie kafeterianki :) 🌼

Gość szczesliwa-111
Przepraszam bardzo moze mi ktos wyjasnic lub przetlumaczyc o czym pisze Iryssa? bo ja nic nie rozumiem,a moze ja naprawde jestem glupia blondynka.

Gość isssssssssa
Boze xD ja tak samo, co ona brala ta Iryssa ja tez to chce haha

Gość ja znam taki układ
Na dodatek oboje są psychologami (!). Czadzik :)

Gość helawopałach
Podnoszę!

Gość do Iryysy
czy ty jesteś Polką ? bo jak tylko gdzieś piszesz to nigdy nie mam pojęcia o co chodzi. weź to jakos ogarnij i kim w końcu jest ta Alka bo zawsze oniej skrobiesz a ja nadal nie mam pojęcia kto to jest ? Matko jedyna pewnie szprycujesz sie prochami albo pijesz na umór przy kompie;)

Gość ha ha ha..
znałam damskiego boksera, tłukł często pierwszą żonę przez lata, a potem owdowiał. Ożenił się powtórnie z młodszą kobietą, sielanka trwała prawie dwa lata a potem damski bokser przypomniał sobie o biciu żony. Ale trafiła kosa na kamień, gdy on ją uderzył to ona natychmiast zareagowała i strasznie go pobiła przy pomocy stołka, teraz facecik potulny i grzeczny i panicznie boi się podskoczyć , a ona od czasu do czasu przypomina mu czynnie o grzechu uderzenia jej w przeszłości, i tak to trwa od lat.

Gość agfoiyutr45e
łohoł nieźle :D juz wiemy co robic, jakby facetowi się coś pomyliło z rączkami. Stolik i do roboty:)

Gość gugiu
Iryssa to taka osoba która ma tutaj zarejestrowane mnóstwo czarnych nicków i wypisuje po nimi taki właśnie bardzo charakterystyczny bełkot.

Gość hartynka
dfg .napisz cos jeszcze w jaki jestescie wieku ,bo piszesz cos o nauce. Albo jak wy ze soba rozmawiacie na przyklad, za co go bijesz .

Gość Niektóre kobity to potrafią
przyłozyć! A potem udaja niewiniatka jak policja przyjedzie! A jaki wstyd przed funkcjonariuszami! Ale ja i tak robie sobie obdukcje!