Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sobue

złamania

Polecane posty

Gość to sobue

mam takie pytanie jakie są sposoby żeby złamać sobie rękę albo nogę

Gość to sobue
w takim że chcę wiedzieć jak się to robi bo zauważyłam że osoba którą dobrze znam można powiedzieć że jest mi bliska ma już któryś raz po kolei a to nogę a to rękę w gipsie i chcę wiedzieć czy to tylko nieszczęśliwy wypadek jak twierdzi czy też sam łamie sobie kości a jeśli tak to dlaczego

Gość to sobue
i co napisze ktoś jak sie to robi czy to tylko tak samoistnie może się stać czy człowiek ma jakiś wpływ na to

Gość eeeeeeeeer
może ma słabe kości?jest taka choroba...

Gość to sobue
chyba nie jak by miał słabe kości to by powiedział a tak jakoś wymygiwał się od odpowiedzi a potem powiedział że mu się noga jakoś wykręciła sama i on nie wie jak

Gość a no właśnie
jak sobie coś złamać np chcem sobie nogę złamać jak to zrobić

Gość samemu złamać jest bardzo
ciężko... Ja wielokrotnie spadałam z różnych wysokości i nigdy nic nie miałam złamanego. Watpie aby ta osoba łamała soebie specjalnie cokolwiek, zwłaszca, że to ból niesamowity, więc albo udaje i ma znajomego lekarza który wsadza tę osobę w gips bez złamania, albo jest chora i ma problemy. Warto zwrócić uwagę czy to cały czas ta sama ręka i noga, bo znam osobę która non stop przy byle uderzeniu ma wybijany bark i ze złamaniami też tak często jest, ze kilkakrotnie złamana kończyna bedzie się często łamać

o jezu az mnie zeby boła jak o tym mówicie nienawidze dzwięku złamanej kości np. w filmach sensacyjnych raz miałam złamana rękę raz noge i starczy

Gość to sobue
nie wiem czy ma jakiegoś znajomego lekarza a nawet jeśli to po co miałby sobie ciągle coś w gips wkładać a to nie są cały czas te same kończyny tylko na zmianę to lewa ręka albo noga albo prawa i nie wiem czy to są rzeczywiście złamania czy np skręcenia itp

Gość a może tak z nim porozmawiaj
bardziej prawdopodobne, że wkłada sobie w gips zdrowe kończyny niż je łamie, tak głupi to nikt nie jest. Ale możlwie, że ma problemy zdrowotne i stąd to wszystko. Zwłaszca, że nawet nie wiesz czy to złamania czy skręcenia a to róznica...

Gość to sobue
a myślisz że nie próbowałam gadać tylko że zawsze mnie spławia że to nieszczęśliwy wypadek nie wiem co o tym myśleć myślałam że są jakieś charakterystyczne sposoby łamania sobie kończyn i mogłabym to zauważyć a tak jak już ma coś w gipsie to nie każę mu znowu ze mną do lekarza innehgo jechac

Gość a..a.a.a.a.a
wie ktoś jak złamać nogę w kostce bo już mnie tak wszystko wkurwia i chcem sobie złamać i mieć przynajmniej przez 3 tyg świętego spokoju

Gość gośćadwer
ja złamałem kośc piszczelową i strzałkową ...mam założone śruby gwóźdź ..nic przyjemnego ..chodze o kulach już 2 miesiąc ... nikomu nie życzę

Pojechałam ze znajomymi i chłopakiem do innych znajomych i tam ciągle się kłóciłam z chłopakiem i się w...iłam powiem tak oberwało się dla ściany budynku tylko tyle że jej się nic nie stało a ja na początku czułam tylko kciuka rano wstałam pół dłoni spuchnięte i sine normalnie czułam palce ale mam problem z ruszaniem małym i serdecznym palcem. Nie chciałam nic se łamać po prostu musiałam jakoś odreagować