Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona z siebie..

Co jestem w stanie zrobić ze swoim ciałem w 3 miesiące?

Polecane posty

Gość Niezadowolona z siebie..

Nie mam kondycji zupełnie , ciało mam dość szczupłe jednak słabe i mało jędrne.Jestem młoda i nie chce tak wyglądać. Co robić ,żeby wyglądać lepiej i jakich efektów moge sie spodziewać po 3 miesiacach? Akurat teraz mam czas,żeby zająć się sobą. Proszę poleććie mi coś, niestety nie mam możliwości chodzić na siłownie ani basen.Nie mam też żadnego sprzętu do ćwiczeń oprócz rowerka stacjonarnego.

Gość Prosze
pomóżcie...:(

Gość Prosze
pomóżcie...:(

hej,3 miesiace to bardzo duzo,na pewno Ci sie uda ujedrnic i wysmuklic Twoje cialo i wcale nie potrzebujesz basenu ani silowni.polecam Ci bieganie,na poczatek niech beda to male odcinki,lepiej isc pobiegac kilka razy dziennie ale nie za daleko niz sie przeforsowac.ja biegam od 3 tygodni,czasem 2 razy dziennie a czasem wcale i widze znakomite efekty na moich nogach,sa takie lekko umiesnione i napiete,maja lepszy ksztalt.musisz zastanowic sie jakie partie ciala chcesz udoskonalic i zaczac odpowiednie cwiczenia,jek bedziesz konsekwentna to Ci sie na pewno uda,widze to sama po sobie,trzymam kciuki

jak Ci jeszcze moge pomoc?wiem,pewnie sie spodziewalas odpowiedzi od innych osob,no ale tu niestety tak jest ze czasem masz pelno odpowiedzi a czasem wcale,ja chetnie Ci pomoge,

Gimnastykuj się codziennie, regularnie stosuj kremy czy balsamy ujędrniające, nie jedz słodyczy.Powinno pomóc;)

Gość up...................

Gość olguuuuuus
pytanie do NatiK ;) A zauwazyłas (chodzi o bieganie!) ,że zleciał ci tłuszcz z ud ? Ja zaczynam dzis, i chodzi mi głownie zlecenie 4cm z ud! ;) odpowiesz ?

Gość Katazrynka
podnosze! NatiK odpowiedz prosze :) tez mam ten problemos

moje uda schudly z 59 cm w najgrubszym miejscu do 55,a od 2 dni zamiast biegania mam taki steper i ustawilam na najsilniejszy nacisk,10 min i jestem cala mokra,ale nogi sa super.a dzieki bieganiu cale nogi mi sie wyszczuplily,lydki i uda uformowal sie taki ladny miesien z przodu uda i z tylu,nogi sa przyjemnie twarde,nigdy nawet nie myslalam ze to tak pomaga,trzeba tylko wiary w siebie i systematycznosci,acha i przepraszam ze odrazu nie odpisalam,ale nie bylam przy komputerze

Gość Odchudzająca...
A jak rowerek wpływa na uda?? są jakies efekty widoczne?

Gość Odchudzająca...
up

Gość olguuuuuus
NatiK a po ilu tygodniach aż tyle spadło ci z ud ? :))

3 tygodnie,ale regularnych cwiczen,bieganie, ateraz odkrylam ten steperek,nie wiem jak wpywa rower na nogi,bo nie lubie na nim jezdzic,przepraszam ze tak dlugo musicie czekac na odpowiedzi,pozdrawiam

Gość olguuuuuus
codziennie po godzinke ?ale oczywiscie z przerwami ?

Gość olguuuuuus
słuchaj a robiałas jakies cw. rozciagające przed bieganiem,? jak,tak to jakie? odpowiedz, na to i tamto okey ?:)

Gość kfdfhfhfh
polecam bardzo ścisła dietę pełną błonnika i dużo wody to cię oczyści. oczywiście 3 meisiące bez śmeiciowego jedzenia, słodyczy soli i cukru. Regularny ruch. Tu dziewczyny często wklejają fajne strony z ćiwczeniami, na brzuch np 6 weidera i inne.Najważneijsze to samozaparcie. Jesli tylko to przetrwasz będziesz miał piękne ciało za 3meisiące... wiem że cieżko ale czy się nei oplaca...to ma być twoj nowy styl życia i może warto by było odwiedzić dietetyka i pójśc choć raz na siłownię żeby ktoś Ci usatlił program ćwiczeń na te 3 meisiące...

Gość olguuuuuus
moja dieta taka - owoce warzywa, żadnych słodyczy,soli, białego pieczywa,cukru , cuemne pełno ziarniste pieczywo, A coedziennie rano - godz. bieg :) cwiczenia takie na uda , nogi, brzuch , biodra, 250 na kazda noge, skakanka :) jeszcze dużo chodzic bede :)

Gość kfdfhfhfh
nie za bardzo ambitne?? dieta już jest ciężka a ty jeszcze aż tyle cwiczeń... dołącz do diety produkty boagate w niezbędne nienasycone kwasy tłiuszczowe (tłuste ryby np z grilla) i jako tłuszcz do sałtek i ogólnei używania porzadną oliwę extra vergin. a i może kasza gryczana, brązowy ryż -zamiast ziemnaików. nie przesadzaj z nabiałem a jako mięso polecam indyka. A najlpeszy byłby dietetyk

Gość olguuuuuus
:) jak dla mnie wsam raz ;) byc moze nie wytrzymam - bede sobie dodawac otuchy tym, że bede szczupła jak bede tak cwiczyc! :) A jeszcze dodam callanetics własnie go cwicze :))

Gość kfdfhfhfh
dasz radę ja wytzrymałam bez specjalnych powodów doodchudzanai 3meisiące bo chciłam się zdrowo odzywiać i oczyścić... na śnaidanie polecam płatki owsaine na wodzie...syte i bardzo zdrowe

nie robilam zazdnych cwiczen rozciagajacych,staralam sie biec ok 10 min,przewaznie 2 razy dziennie,ale czasem zdarzalo sie ze nie robilam tego wcale,trzeba tez powstrzymac sie od zbytniego opychania sie,pijcie duzo zielonej lub czerwonej herbaty,dziewczyny mowie wam,ja nigdy nie bylam za bardzo wysportowana,ale po jakims tygodniu biegania na moich nogach zaczely sie zarysowywac ladne miesnie,takie delikatne kobiece,teraz zrezygnowalam z biegania na rzec tego stepera,cwicze na nim 2 razy po 10 min,jestem pozniej cala mokra,a moje nogi po kazdym razie sa twardsze a tluszczyk znika,nigdy mi sie nie chcialo cwiczyc,ale teraz widze ze jak sie czlowiek uprze i bardzo czegos chce,to sie uda

Gość LOLEX
codziennie rano godzina biegania i dieta warzywno owocowa, a do tego ćwiczenia daję ci jakieś 4 dni, piątego nie bedziesz miała siły ani ochoty żyć :D PS. to jest założenie optymistyczne, tzn. że obecnie masz dobrą kondycję

Gość olguuuuuus
nie chodziło mi o diete warzywno owocową! Chodziło mi ze nie bede jesc słodyczy,bialego pieczywa, soli,cukru .. a reszte bede jesc - niektóre rzeczy z umiarem ;) A zyc bedzie mi sie chciało, bo mnie bieganie daje powera na dzien :) musze teraz byc w ruchu - bo inaczej nudzi mi sie :))

to prawda,ja to moglam kiedys caly dzien lezec i nic mi sie nie chcialo a od kidy biegam to mi sie zyc chce,mam wiecej energii,czuje sie piekniejsza,bo szczuplejsza:)

osobiście ODRADZAM STEPER:/ tez kiedys cwiczyłam na nim po pół godziny dziennie i niestety moje łdki nabrały masy mięśniowej,wiecie o co chodzi:D do teraz mi tak zostało a nie ćwicze juz na tym od ponad roku...najpierw mi sie podobało że mam miesnie ale jak nie potrafiłam sie dopiąc w kozaczkach to zrezygnowałam..tak wiec NIE POLECAM TYCH ćWICZEN..oczywiście na każdego to moze inaczej dziłac ale mi niestey nie pomogło a jeszcze zaszkodziło:(

Gość kfdfhfhfh
dieta owocowo-warzywna i dużo błonnika może być dobra na pierwsze 6 tygodni żeby się oczyścić... i wtedy faktycznie ruch raczej minimalny. jedz normalnie kalorycznie skoro nei musisz chudnąc tylko ujędrnić cialo...Nie omijaj dobrych tłuszczy bo one też wpływają na ujędrenienie no i DUŻO WODY!

Gość olguuuuuus
:) ja nie moge nic nie robic bo sie strasznie nudze - a bieganie to zabicie nudy, i jeszcze efekty bedą :))

Gość kfdfhfhfh
nie mówię nic,ale nie tak ostry wysiłek...i tylko przez krótki czas!

Gość LOLEX
no to biegaj codziennie godzinę, jestem naprawde ciekawe jak długo pociąniesz :D no chyba że masz już jakąś praktyke w tej dziedzinie