Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona z siebie..

Co jestem w stanie zrobić ze swoim ciałem w 3 miesiące?

Polecane posty

wiem ze mozna pezesadzic i za bardzo miesnie wyrobic,ale mam to pod kontrola,wszystko z umiarem,skupiam sie dokladnie na ksztaltowaniu tch partii ciala ktore chce zmienic i jak narazie jeszem zadowolona

Gość olguuuuuus
no pewnie ;/ teraz sie zacznie : a tu miesnie, jak kulturysta, .. itd. Wescie ;/ Ja bede i chce biegac i już ;/ Taak mnie bedzieicie straszyc ;/;[ Słyszałam to już naprawde milion razy :/ Ileż można :/ A jak macie mi mówic : Ile pociegne, itp. To lepiej nic nie piszcie .. i tak i tak mnie nie zniechecicie. . bo dla mnie bieganie -nie- jest nudne. A chciałabym jeszcze dokopac koleżance,wiec ? ;/ Bede biegac i już. Naprawde mnie zdenerwowaliscie. ;/:/

Gość Moja niedoskonałość
6 tygodni mi wystarczyło żeby poprawić wygląd a też byłam szczupła ale sflaczałą osobą A co zrobiłam : Jadłam zdrowiej, ruszałam się, masowałam szorstką rękawicą i brałam zimne lub naprzemienne natryski, do tego balsam super nawilżający Dzięki czemu schudłam w talii aż 8 cm z 70 cm mam 62 cm, płaską i ładną talię Jezdzij codziennie na rowerze 1 h, rob cwiczenia na pupe, rece, jest ich masa w necie, sama mozesz sobie tez wymyslic Jedz zdrowiej, wysypiaj sie, pij duzo wody niegazowanej i nastaw sie pozytywnie na zmiany ;)

Gość dvbdf
jedz galaretke, zawiera kolagen a to ten odpowiada za silna tkanke laczna, dzieki czemu cialo zyskuje jedrnosc, bialko- bo miesnie, ruch, masaze, zimna woda, balsam