Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gałeczka

produkty Garniera

Polecane posty

Hej czy ktoś używał lub używa produktu Garnier 3 w1??? nowość na rynku? zamierzam sobie kupić to \"coś\" tylko potrzenuję opini - głównie chodzi mi o dobrze oczyszczone pory jak również o ich zamknięcie. jeśli nie to to proszę mi coś poradzić, może jakiś krem. mam 26 lat a moja cera wygląda jak 32-latki, zmarszczki itp. cerę mam raczej normalną. moja buzia jest taka szara i \"zmęczona\" . proszę o porady

Gość obeznana
ja ci polecam mycie twarzy woda przegotowana i mydlem z oliwek, ale domwoej roobty bez chemii.. takie skutki daje przedobrze, czyli stosowanie zbyt duzej ilosci kosmetykow.. za duzo jesz tez smazonego, za malo warzyw i owocow, pij wiecej wody niegazowanej i pamietaj uroda pochodzi od wewnatrz :D

hej dzięki za radę ale jak się robi to mydło???? wiesz w sumie mogło mi zaszkodzić stosowanie na co dzień pudru w kremie, już od jakiegoś czasu używam go tylko od święta a propo smażonego to właśnie sporadycznie jem coś takiego, ale przyznam się bez bicia, że codziennie jem coś słodkiego ( jestem łasuchem). ok przestawiam się na owoce i warzywa bo wody wypijam codziennie 1,50 l. pozdrawiam i wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!