Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie glupie

Zadam głupie pytanie, ale niepokoi mnie to...

Polecane posty

Gość strasznie glupie

Od czytania tego forum mam wrazenie ze w ciaze mozna zajsc od wszystkiego. I tak sobie mysle, czy jeśli np. mążczyzna spuscil sie w wannie, a po jakims czasie kobieta poszla sie wykapac majac np dni plodne ale wanne splukala wczesniej itd. to czy moze zajsc w ciaze? mieszkam z facetem i on sobie ze mnie w ten sposob zartuje...a ja sie tym chyba na poważnie przejelam :/ no ale jesli tej spermy nei ma w wannie tzn. zostala splukana, nie widac jej no to jak te plemniczki mialyby przezyc w dodatku po splukaniu wanny i w goracej wodzie...mam racje?

Gość ty nas załamujesz normalnie
jak można być AŻ TAK głupim i niedokształconym? :O

Gość ahahhahahahaa
te plemniki i tak sa w powietrzu, wiec wystarczy, ze zle przewietrzysz lazienke i mozesz zajsc w ciaze :(

to nie tak, po prostu tak to jest jak ludzie wymieniaja miedzy soba porady z dziedziny medycyny, potem ktos to czyta i juz sam do konca nie wie o takie rzeczy pytamy U LEKARZA, wtedy dostajemy 1 dobra odpowiedz

Gość buehhehe hehee
ale idiotka:) hahahahahahaha szkoła się skończyła i dzieci się za internet wzieły, ehhhh

Gość skoro mieszka z facetem
to pewnie ma conajmniej 18 lat, jak nie ponad 20. Gratulujemy

Gość położna na urlopie
w ciążę można, jak zauważyłaś zajść od wszystkiego, najlepiej się wysterylizuj

Gość strasznie glupie
nie wiem dklaczego zaczelam sie nad tym tak zastanawiac i niepokoic, po protu czasem jest tak ze poczyta sie troche dziwnych rzeczy i jakl cos sie wbije do glowy to ciezko przestac o tym myslec jesli chodzi o sex to robimy to tylko przed okresem z gumka i globulka...a ta wanna...hmm to wszystko przez te jego glupie zarty, on sie smial a ja sie faktyczn9ie przejelam ze tak zajde w ciaze:( ale jak nawet ta sperma by tam byla i ja bym ja splukala no to przeciez w jaki sposob by te plemniki mialyu przezyc goraca wode mydlo itd.

Gość dlaczego mi to zrobili
Boże, widzisz i nie grzmisz!!!

Gość glut
Boze jak czytam co wy wypisujecie to az włosy deba mi stają. A moze jak bedziesz sikala do tego samego kibla co tem chłopak to tez zajdziesz w ciąż. Myślałam ze w tych czasas dziwewczyny są lepiej poinformowane o tych sprawach.