Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzialenka1987

jak mozecie to zerknijcie i odpowiedzcie

Polecane posty

Hej dziewczynki dzisiaj po raz pierwszy mam wziac yasminelle i tak sie zastanawiam czy sa one dobre... bo jak czytalam wczesniej do duzo dziewczyn pisalo ze strasznie wysypalo je odkad zaczel brac yasminelle...czy wy tez tak mialyscie? z tyciem to chyba roznie jest ....mam nadzieje ze nie przytyje...nom ale niby one nie zatrszymuja wody w organizmie...to prawda? aha i wlasnie takze sie chcialam dowiedziec co z solarium? a i mozna palic jak sie bierze yasminelle? tzn ja nie pale tak calej paczki dziennie tylko tak 4-5 papierosow

Gość karola...8
ja przy brani yasminie odwodniłam się bo one maja to do siebie ze sposzczaja wode z organizmu

każdy organizm jest inny to jak sie czuje jedna panna to nie znaczy że 10 innych tak sie bedzie czuło jak nie spróbujesz nie dowiesz sie ja po tabletkach czułam sie doskonale nic mi nie dolegało

ja biore yasminelle od piatku, wczesniej bralam yasmin ale mialam problemy z cera i nastrojem wiec poprosilam lekarza o recepte na yasminelle. czuje sie dobrze, poprawil mi sie humor i cera troszke tez :) yasminelle nie zatrzymuja wody w organizmie,maja lekko moczopedne dzialanie wiec trzeba duzo pic zeby sie nie odwodnic. nie przytylam. biorac tabletki antykoncepcyjne NIE WOLNO PALIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co do solarium - generalnie mozna chodzic ale trzeba z umiarem bo moga pojawic sie przebarwienia (nie dzis, nie jutro-chocby po kilku latach) osobiscie od pewnego czasu chodze na solarium tyle ze w obawie o przebarwienia zakrywam sobie twarz ubraniem. pozdrawiam :)