Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ImKzA

Bardzo pilnie proszę o opinię..martwie sie

Polecane posty

3 dni temu nam pekla nam prezerwatywa a to byl 2 dzien po moim okresie.. czy powinnam wtedy zażyć postinor czy raczej nie?.. czy jest mozliwe ze moge zajsc w ciąż? Proszę o opinię. Bardzo sie martwie..

Gość najlepiej weź

Gość jaaaaaaaaaa
a w momencie kiedy pekla byla w niej sperma?????

Gość jaaaaaaaaaa
to lepiej zebys wziela chociaz ja jak ze swoim chlopakiem stosowalismy przerywany to nic sie nie stalo:))no ale jest taka ewentualnosc ze mam problem z zajsciem wiec lepiej wez

a ilu dniowy masz cykl? jaką miałaś wydzielinę z pochwy tego dnia i dnia następnego?

Gość smallgirl
a skąd wiesz,ze masz problemy z zajsciem a moze on jest bezpłodny?

cykl mam 28 dniowy, wydzielina przejrzysta ciągnąca sie

Gość jaaaaaaaaaa
ja bym wziela.... nikt z nas twojego dziecka nie bedzie bawil twoj wybor

teoretycznie coś sie nie zgadza, bo jak masz 28 dniowy to nie mogłabyś mieć jeszcze dni płodnych, to też zależy ile dni miałaś okres. ale wydzielina ciągnąca się świadczy o dniach płodnych, tyle tylko, że mogłaś pomylić wydzielinę ze spermą może.. ile dni temu się to stało? no i jak długo miałaś okres, czy miałaś wczesniej przed stosunkiem jakieś silne stresy?

to byl dzien nieplodny.. wiec chyba prawdopodobienstwo ciązy u mnie jest zdatne?

jeżeli jesteś pewna ze był niepłodny, to dlaczego się martwisz? tylko pamiętaj, że plemnik w pochwie kobiety żyje do 72 godzin w dobrych warunkach jakimi niewątpliwie jest gęsta, przezroczysta i ciągnąca się wydzielina

Gość jaaaaaaaaaa
ile masz lat??????????

Okres mialam od 5 dni ( 11-15.06) a to sie stalo 17.06 ok.22 mialam pare strsow przed okresem. dodam jeszcze ze moj partner i ja bylismy po alkoholu.

to w takim razxie nie miałas płodnych dni. jeżeli masz cykl 28-dniowy. spokojnie zatem :)

a w moim przypadku mala..? przepraszam bardzo sie martwie..

ImKzA w Twoim przypadku jest bardzo mała, obserwuj swoje ciało, jeżeli koło tych dni które podałam Ci jako płodne pojawi się typowy objaw dni płodnych ( ten gęsty śluz przezroczysty jak białko kurze) to wszystko będzie ok :) nie martw się nazapas. ja też mam 28 dniowy cykl i zawsze mam okres tak jak Ty 5 dniowy i od lat sie kochamy z moim chłopakiem bez zabezpieczenia w pierwszych dwuch dniach po okresie i jeszcze nie mamy dzidziusia :)

tak :) nie marwt się :) a ile masz lat i ile latma Twoj partner?

a zwierzyłaś mu się z tego problemu? masz dorosłego faceta, który już powinien twardo stać na ziemi :) także nie bój się, jak będziesz miała ciągłe obawy to za jakiś tydzień zrób sobie test taki zwyklły paskowy, za 10 zł można kupić w aptece lub teraz już nawet w hipermarkecie:) uszydo góry :)

Gość lili23
2 dni po zakonczonym okresie to moze byc jak najbardziej dzien plodny, wiec jesli pekla gumka to wpadka moze byc

moim zdaniem to byl dzien nieplodny...i zawsze tak jest ze po okresie sa dni nieplodne i przed okrem tez