Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probujaca

kreska pojawia sie czy znika

Polecane posty

Gość probujaca

Chodzi mi o to czy z uplywem czasu kreska na tescie ciazowym znika czy jest bardziej wyrazna?Poniewaz zrobilam zisiaj rano test i po ok minucie jak nie bylo jeszcze kreski wsadzilam go do pudelka i zasnelam...A jak wstalam to jedna byla bardzo wyrazna natomiast druga(ta ciazowa) taka bledziutka.I doczytalam jeszcze zeby nie odczytywac wyniku po 15min.Zastanawiam sie teraz.Podpowiecie cos?

Gość probujaca
nie wiecie??

Gość ja miałam tak samo
była ta kreseczka ledwo widoczna, ale jednak była. Wydaje mi się, że w ten sposób widac miejsce gdzie jest ten odczynnik wykrywający hormon. Pomijam fakt, że już tydzień spóźnia mi się okres (a zawsze miałam regularny), zrobiłam dwa testy ( w odstępie 3 dni) i oba wyszły negatywne, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić beta hcg.

Gość probujaca
No wlasnie mi okres spoznia sie 3 dni.Wczoraj zrobilam test i byl negatywny a dzisiejszy taki jakis dziwny.

Gość ja miałam tak samo
ja miałam na odwrót, pierwszy miał ta kreseczkę a drugi nie, więc trzymam się ulotki i nie interpretuję tego jako ciążę. Jak byłam w ciązy i zrobiłam test, to od razu dwie krechy się pojawiły, nie po jakimś tam czasie. Synek juz prwie 4 lata ma, ale drugiego na razie chyba nie chce i lekko sie stresuję.

Gość probujaca
Hmmm.No wiec poczekam kilka dni i jak@ sie nie pojawi to powtorze test.

Gość ja miałam tak samo
... dziś dostałam okresu, więc ta kreseczka to norma. Nie interpretuj jej joko ciąża

Gość dziunia28
Moim zdaniem powinnaś jeśli jest takie prawdopodobieństwo że może być to ciąża wykonać test w Przychodni poprzez krew , mi np. wcale nie wyszło na teście z Apteki że jestem w ciąży pozamacicznej i o maly włos nie przypłaciłam tego życiem. pozdrawiam i życzę powodzenia.