Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana 21

Będzie wpadka?Co myslicie?

Polecane posty

Gość Liliana 21

Wczoraj byłam w 21 dniu cyklu i kochałam sie z chłopakiem i prezerwatywa sie zsuneła ale on jeszcze w tym czasie nie miał wytrysku .Czy jest jakies ryzyko ciązy bo wydaje sie mi że skoro nie miał jescze wtedy wytrysku to mozliwość wpadki jest zerowa...Prosze o szybką odpowiedz .Jak sie Wam Drogie Kafeterianki wydaje ?

Gość Liliana 21
Była jedynie wydzielina na członku jego wiec niewiem czy jest jakies ryzyko

Gość jes możliwosc zajscia w ciaze
:O

kiolejna niedouczona... tych topicow to juz tyle bylo ze hoho.. al;e my niestety nie wiemy czy jestes w ciazy... ale szansa zajscia jest ogromna:) idz do gina- niech cie zbada albo kup za pare dni test! a nie zadawaj nam takich durnych pytan.

Gość smallgirl
w 21 cyklu jest mniejsze prawdopodobienstwo zajscia w ciąze.Sądze,że nie masz się przejmowac na zapas.

Gość JYT7
smallgirl ma racje wiec sie nie martw ile dzieko masz lat ??? bo poziom wiedzy zerowy ... TU ZAWSzE BEDA CIEBIE STRASZYC

Gość lili23
mysle ze przy 21 dniu cyklu nie ma szans na zajscie w ciaze no chyba ze masz cykle przynjamniej 35 dniowe ale nie sadze ja bym byla spokojna na Twoim miejscu

Gość lOOOlcia_20
moim zdaniem mozesz byc spokojna niemal na 100% no, jescze w sumie nie wiem jaki dlugi masz cykl ale skoro mowisz ze byl jescze przed wytryskiem to ja bym sie niczym nie przejmowala:*