Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w tym kraju

Rząd = Damscy bokserzy

Polecane posty

Gość to stek absurdów
samemu ma sobie pacjent po operacji zmienic possciel ? Ty sie chybe z choinki urwałas ! zlosliwa ciupagO! moze rodzina ma zmieniac posciel podawac leki robic zastrzyki ok ! w takim razie po co tam one siedza? by pic kawe?????? a ty jak idziesz do fryzjera dostajesz nozyczki w łape by samemu sie ostrzyc a moze i włosy na myjce sama myjesz czy moze pod prysznic u fryzjera idziesz?

Gość to stek absurdów
fotogr wrzuc w kieszonke stoweczke bedzie czysto i miło zapewniam

nie ublizysz mi, wyzywajac od pielegniarki. Pokazalam ci tylko twoj poziom, bo ty wyzywac mozesz tak? Ty mozesz ublizac, mowic o brudnych pielegniarkach, latwych, glupich sluzacych tak? Zbolalo? Mialo zabolec :D Po reakcji twoierdze, ze osiagnelam to co chcialam :D Nerwuj sie sam. Zaslugujesz na chamskie zachowanie. Szkoda mi tylko twojej mamy, ze ma takiego syna, ktory sam nie potrafi zalatwic sprawy w szpitalu a idzie i wyzywa sie na forum jako anonim. Biedna mama.

Gość ciekawa jestem ktory rejon mia
złośliwa , ale taka jedna z drugą Paniusia -pielęgniarka robi opinie innym :O moja mama, ktora ma kłopot w poruszaniu się poprosiła pewnej nocy bedąc w szpitalu pielgniartkę o pomoc w wstawaniu do ubikacji i wiesz co było tego efektem ?? to ze naskarzyła się panu doktorkowi ze pacjentka była uciązliwa . Mama dostała wiec taką dawke leku uspokajającego ze wygldała jakby się czyms nacpała. I gdy wstała z łozka sama w ciagu dnia przewrocila sie i złamała rękę :( A pani piguka dodała komentarz z to jest tak jak się samemu nie wie co robi ZENADA !!!!!!!!!!!!!!!! tej małpie nie dałabym nawet złamanego grosza tylko wypieprzyła z impetem na zieloną trawkę !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kwach Stalinski
Lola Lu-ty nie piszesz czasem o sobie ?No np.o tych ludziach ziejacych nienawiscia?Dopisz jeszcze obrzucajacych wszystkich blotem itd.Wytrzyj sobie piane z geby...poplamisz klawiature ...opryskasz monitor i nie bedziesz mogla dojrzec na kogo teraz naskoczyc...no pomysl ciut, no...

Gość to stek absurdów
zlosliwa ciupaga uferz w stól a nozyce sie odezwą jestes pielegniarkom sadzac po tym jak zareagowałas na durne, brudne, głupie i łatwe!!!!!!! prawda w oczy kole

Gość fotogr
Spokojnie nie widziałaś mnie mocno zdenerwowanego. Na szczeście jestescie grupą zawodową bez siły przebicia.Biedną i głupia.Nic nie osiagniecie nigdy.Zawsze będzie dupe ocierac za grosze bo wiecej nie dostaniesz.Tu sobie pokrzycz bzdziagwo i dowartosciuj sie A jutro do pracy i wyżywaj sie na pacjetach.No chyba ,że trafisz na mnie

Gość ciekawa jestem ktory rejon mia
i dodam ze nie było to w zadnym prowincjonalnym szpitaliku tylko w wojewodzkim szpitalu NAJLEPSZYM we Wrocławiu

Gość fotogr
Jarek trzymaj sie Bądz nasza Żelazna Damą

na pewno ci nie kazali zastrzykow robic! TO TRZEBA BYLO IM UWAGE ZWROCI A NIE TUTAJ WYZYWAC!!!!! Jest po operacji? Moze gdzies dotknela poscieli a przewrazliwiony krewniak robi szum, bo we krwi lezy (znam takich, kapla kropla krwi przy wbijaniu wenflonu, ale akcja na caly szpital, bo sie topi we wlasnej krwi, a posciel zmieniali za kilka godzin). I ciekawe, ze pielegniarce nie wolno usiasc? Ma caly czas chodzic - ciekawe jak po 12 godzinach mialaby robic zastrzyk, podlaczac kroplowke i wydzielac leki, gdyby za caly dzien miala tylko pol godziny przerwy :O jak widzisz, ze cos jest nie tak, to podejdz i po ludzku powiedz - co sie dzieje. na pewno ci pomoga, a skoro nie, to wtedy dopiero mozesz miec pretensje -DO TEJ KONKRETNEJ!!! Ale jak ty na wstepie zwyzywales i pokazales takie chamstwo - to wybacz - nikomu nie chce sie z chamem gadac (tylko takiej ciupadze)

Gość to stek absurdów
mojemu umierajacemu tesciowi podawały suki moffine na szafke obok łozka on był w juz w agonii wiec nie mogł tego zarzyc bez pomocy poszłam a tu 5 kiliszkow z lekiem stoi sobie obok cierpiacego umierajacego człowieka pielegniarka wytłumaczyła to mowiac "pacjent nie chce wspołpracowac" ciupage poprosze o komentarz

Gość fotogr
Pielegniarki na Madagaskar!!!!!!!!!

Gość to stek absurdów
Moze gdzies dotknela poscieli a przewrazliwiony krewniak robi szum, bo we krwi lezy (znam takich, kapla kropla krwi przy wbijaniu wenflonu, ale akcja na caly szpital, bo sie topi we wlasnej krwi, a posciel zmieniali za kilka godzin). skad to znasz??? ano jestes piguła!

niestety, zawiode cie pomaraczo - pielegniarka nie jestem :D a reaguje zawsze kiedy jakis debil probuje sobie podreperowac swoje ego. do dziewczyny, ktora miala akcje z mama (zlamana reka) - niestety. Kilka zlych przykladow psuje opinie. Bo naglasnia sie zle i te pamieta sie do konca zycia, a o dobrych sie nie mowi, i szybko zapomina :( Przykro mi, ze twoja mama zostala tak potraktowana :(

co za poziom dyskusji! ja z wami rozmawiac nie bede. Oby ktorys z was w tej furii nie padl na wylew albo na zawal i traficl do szpitala, w ktorym bedziecie calkowicie zdani na tych, ktorych teraz tak bardzo wyzywacie. Zegnam.

Gość to stek absurdów
jak widzisz, ze cos jest nie tak, to podejdz i po ludzku powiedz -moja droga do nich kultura nie przemawia z nimi trzeba tylko po chamsku wtedy czaja baze kultura tu na nic probowałam zawsze probuje najpierw kulturalnie nie widzisz ze nie masz tu sprzymierzenców ciupaga ?

Gość to stek absurdów
skomentuj te akcje z morfina zdołasz?

Gość to stek absurdów
zdani na tych, ktorych teraz tak bardzo wyzywacie.? hahahah nie mozna na nich liczyc to pewne

czy wy myslicie, ze w szpitalu sa tylko pielegniarki? Sa ludzie z zewnatrz i patrza na takich wielce dbajacych o bliskich - a gdy przychodzi czas na zgon to spierdzielaja w podskokach i kto ma wtedy byc przy czlowqieku? A no pielegniarka :D To ona musi przygotowac trupa do transportu do lodowek, ale co wy mozecie wiec=dziec. Przeciez wszystko wiecie najlepiej (nawet nie wiecie w jakim bledzie jestescie, nie mam sily tlumaczyc, ze nie jestem pielegniarka :) zawod mam zupelnie inny, ale taki, ze dotyka wszystkich. Obys nigdy nie musial ze mna wspolpracowac)

nie obchodzi mnie to, ze nie mam tu sprzymierzencow. ja nie kracze jak wiekszosc, ja mowie co mysle i zawsze stoje przy swoim zdaniu. Moze wy jestescie tylko tam, gdzie mowia tak samo, moze wy przyjmujecie punkt widzenia tylko tych, ktorzy sa w wiekszosci. jezeli tak jest to wspolczuje wam z calego serca. zadna wasza nagonka na mnie nie sprawi, ze zmienie zdanie. Szkoda, ze nie potraficie rozmawiac, ze nerwy wami szarpia, ze tylko chamstwo w was. Szkoda. Obyscie na zawal nie padli, bo kto was uratuje :P biedactwa.

Gość Kwach Stalinski
lekarze do roli,pielegniarki na zagony,woooooooonnn

Gość Kwach Stalinski
ja bylem dzieckiem, tate zmuszal mnie do przyjmowania parujacego stolza na klate. Od tej pory taki jestem nerwowy, tiki mam i wrzeszcze czasem, ale papjery na to mam, wiec wara wam gownojaaaaaadyyyi

Gość to stek absurdów
jako dziecko robiłem pod siebie i mama zostawiała mnie za kare na caly dzien w stolcu, dlatego teraz jestem taki gówno wart i czasem robie pod siebie w nocy, placzac przez sen

Gość to stek absurdów
wypierdalaj podszywaczu, to, ze robie pod siebie, to moja sprawa. wolam wtedy moja sluzaca i kaze jej posprzatac, a sam oddaje sie kontemplacji mojego nedznego bytu, masujac odbyt elektryczna wyciskarka do cytryn

Gość Kwach Stalinski
naucz sie cwoku podszywaczu jakiegos jezyka ,bo to tam wyzej to czysty wstyd.Po jakiemu to jest?Analfabeto?

Gość fotogr
mam 154 wzrostu i nigdy nie spojrzalem kobiecie w oczy.

Gość Kwach Stalinski
Lola Lu-sie obrazila-patrzcie no jeno ludziska.Ja mysle ze opryskala klawiature i monitor ta piana z jej geby.Stad chwilowo sobie poszla.Jak znajdzie jakis plyn do umycia monitora-wrooooci.

Gość Kwach Stalinski
w 1976 zostałem porwany i przetrzymywany w odosobnieniu przez komunistyczna tajna organizacje żydo-masońską, gdzie byłem zmuszany do kontaktów z członkami i poddawany niecnym praktyktom. Od tej pory mam uraz do wszystkich, jedyny moj kontakt z rzeczywistoscią to internetowe fora dla kobiet, a dla bezpieczeństwa śpie z korkiem w dupie

Gość Kwach Stalinski
to wszystko prawda tam na gorze,ale bylem wykorzystywany przez Lola Lu-do mycia .Wciaz klawiatura,monitor,monitor,klawiatura i tak bez konca...

Gość Kwach Stalinski
podesrałem sie