Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka30

SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W GDYNI

Polecane posty

Mam pytanie-czy ktos moglby podac mi namiary na dobrego ginekologa wGdyni?Z gory serdecznie dziekuje :)

Bardzo sobie chwalę dr. Andrzeja Golonko, który przyjmuje w Clinica Medica (na Grabówku).

Gość rety ten Golonko
To juz stary dzisd jest. Polecam dr.Chmielewskiego. Przyjmuje w gabinecie prywatnym na Sędzickiegow Gdyni za teatrem muzycznym jest ta ulica.

No, jeśli 40-letni facet, to stary dziad, to rzeczywiście ... staruszek :D Tak, na przeciw dawnego kina.

Gość rety ten Golonko
Bylam raz u niego i nie polecam. Gbur nieprzecietny, laske robil, ze musi mi recepte wypisac :P Palant i tyle.

A ja wprost przeciwnie. Mam bardzo dobre zdanie o nim. Chodzę już od ładnych paru lat. Prowadził moją ciążę. Był pod komórką. Odpowiadał na wszelkie pytania i wątpliwości.

Gość że tak zapytam
Ninko mogę zadać jedno pytanko ? ;) tylko bez urazy oczywiście 🌻 dlaczego masz 3 różne suwaczki dotyczące wieku Twojej Córeczki ??? nie wystarczył by jeden ? ;) a i stopka byłaby krótsza ;)

Gość że tak zapytam
ja bym zostawiła tylko ten ostatni ;) najładniejszy jest ;) a ten długi to wogóle burzy cała stopke :D :D :D no ale nie wnikam - dzięki za odp ;)

Gość że tak zapytam
Ninka od razu stopka przyjemniejsza ;) ;) równiez pozdrawiam i buziaki dla Martusi 😘

Gość 40 lat i stary haha
a czy ginekolog musi mieć27 lat, czy co? Co ty męża szukasz, czy kochanka?

Teraz to juz sama nie wiem do ktorego isc...Zna ktos moze jeszcze jakiegos dobrego?:(

Dr Miśkiewicz przyjmuje prywatnie na Kilińskiego. Ma doświadczenie kliniczne, jest zastępcą ordynatora w szpitalu miejskim. Przeszłam wiele (torbiele, powiekszone gruczoły, problemy z hormonami) a on prowadził mnie rewelacyjnie. Teraz jestem w 7misiącu ciąży :) POLECAM - www.krzysztofmiskiewicz.ginweb.pl

Gość fiolka5
poszukaj sobie lekarza który pracuje w dobrym szpitalu.Polecam fachowcow z Akademii Klinicznej.Niestety nie parcują w Gdyni nomoże niektórzy

Gość czwarta
lek med Małgorzata Tomczyk-Małyjasiak spec.położn. i ginekologii 81-363 Gdynia, Starowiejska 47 tel.(058)620-13-59, 600 298 240 super babeczka, przyjmuje też w jakiej przychodni w Gdyni, ale niestety nie pamietam gdzie dokładnie

Gość jAk to Miśkiewicz w miejskim
Jak on podaje, że przyjmuje od 8.30 do 18.00, to kiedy j est tym zastępcą ordynatora? A poza tym, czy rzeczywiście w miejskim jest położniczy? Mieli już 3 lata temu likwidować.

Gość Pragnaca dziecko
Czesc dziewczyny powiem tak Miśkiewicz jest dobrym ginekologiem dla kobiet bez problemów, ja byłam u niego gdy zaczął mi wymieniać moje problemy tylko powiedział, że on nie wie jak się za to zabrać.Nie polecam dla kobiet z problemami z zajsciem w ciaze i chcacych sie czegokolwiek sie dowiedziec poniewaz miskiewicz nic nie odpowie tylko glupie miny robi i jest jak w innym wymiarze.

Gość JuliettaW
Ja od siebie mogę polecić dr Augustyniaka, po wyjeździe na studia bardzo bałam się iść do nowego lekarza, ale okazało się że nie było czego. Można sie umówić do niego przez internet, przyjmuje również na NFZ meddo.pl/lekarz/piotr-augustyniak