Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na wozku inwalidzkim

dziewczyny powiedzcie mi szczerze......

Polecane posty

Gość jakaś drętwa dzisiaj jestem
Elegancki Pan jak zwykle elegancki. Tyle wiesz o kobietach, Elegancki, co o tej zawartej w twoim nicku elegancji. Poza tym równie dobrze można sie spytać który mężczyzna zdecydowałby się na związek z kobietą "na wózku. ... .. . ?

Gość do faceta na wozku
moge sie zalozyc ze znajdziesz ta jedyna. mimo to jak juz ktos napisal ludzie boja sie zweiazku z niepelnosprawnym. to jest wielkie wyzwanie,pozdrawiam

Gość jakaś drętwa dzisiaj jestem
o i Jacekkkkk zaraz przylezą inni "mądrzy inaczej" czekajcie, jak to było? Dlaczego facet nadaje imię swojemu kutasowi? Żeby obcy nie podejmował za niego decyzji? Dobranoc Panom

Gość takisobiektos
ja sie nie wycofalam to najwspanialszy czlowiek pod sloncem i z zadnym partnerem nie mialam tak zaj.... seksu jak z nim ;)

dlaczego kaleki facet nie może mieć dziewczyny? bo ma sparaliżowanego kutasa a każda laska lubi byc dobrze posuwana w cipsko z reszta każda laska ma coś z dziwki

sorki facet....chyba nasze wszechobecne chamstwo wzięło górę... każdy chciałby byc zdrowym,pięknym i bogatym..a do tego wiecznie młodym...;) myślę,że jesli w pierwszych rozmowach w necie nie ściemniasz i jestes soba to znajdzie sie ktoś kto to doceni.niezależnie od tego,jaki masz kolor oczu i czy juz łysiejesz:> jeśli boisz sie rozmów z całkowicie sprawnymi osobami ( znasz takie? bo ja nie:) KAŻDY ma jakies ograniczenia ) to zajrzyj na IPON:) pozdrawiam:)