Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natorea

ALE MA ŁADNY BIUST TA DZIEWCZYNA..!NAPRAWDE WART OCZU KAZDEGO FACETA!

Polecane posty

Gość popatrz tutaj i powiedz czy
nadal ci się tak podoba ten biust? http://facet.wp.pl/gid,8851401,img,8851404,kat,,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=16&ticaid=13f56

Gość natorea
podoba mi sie jeszcze bardziej niz wczesniej ..ale ma super cycki..szok.i do tego takie nogi dłuugie..i twarz aniola..to sie rzadko zdarza//

Gość niebieskooookaa22
jak dla mnie( a baba jestem:P ) jest zbyt duży i obwisły- co zresztą jedno z drugim jest powiązane

Gość nie znacie jej
????????? przecież to znana modelka w reklamie STREPSILS występuje i w wielu innych:P

Gość BUHAHAHHAHAAAAA
o co wam chodzi? CO DRUGA LASKA NAULICY MA IDENTYCZNY WIEC CO ROBICIE SZUM?

Gość BUHAHAHHAHAAAAA
faktycznie w strepsils ładna taka laseczka wystepuje zawsze blondyneczka ale w zyciu nie skojarzylam ze to madzia mazur :)i w serialu daleko od noszy gra pielegniarke.. sliczna jest laleczka z niej.. a nie wystepowala czasem w reklamie simplusa z tymi cycami wielkimi wtedy jak byla taka reklama ze cyce na pierwszym planie byly w czerwonej koszulce jak szla..?

Gość MISSSS
Była też miss mokrego podkoszulka ........ serio... :D

Gość ma maly biust normalny
MA zwykly i przecietny biust. doda ma duzy ale nie ona..więc nie rozśmieszajciemnie. jak taka chuda szkapa wysoka moze miec cycki duze?z czego?jak na niej zero mięsa:(

Gość ma maly biust normalny
na pierwszej focie ma podniesiony puschupem pewno jak kazda inna malobiustna polka ..też mi coś..:)hehehe

tylko ze doda ma silicon a ta tutaj to chyba nie skoro zwisły wiec inny ksztalt maja nie oplaca sie miec wielkich cyckow jak potem tak sie zachowuja :(

Gość czubaka
no nie wiem jak dla mnie to te cyce nie bardzo są..... obwisłe i bezkształtne w ogóle ta laska do mnie nie przemawia, twarz ma jak z filmów disneya, bez wyrazu, te cycki to tez raczej mało atrakcyjne, może tak ogólnie ciało jest w porządku, poza nim nic prosze nie pisać , że jestem zazdrosna, bo nie jestem są kobiety, które uwazam za piekne, ale akurat ta do nich nie należy

Gość sliczna ma buzie..
ale jak nie nalezy? czy nie widzisz jaką ma buzie?jak laleczka?czego weicej trzeba?i która kobieta wg ciebiem a twarz z wyrazeM? nie podoba ci sie to ze jest taka ładna i słodka?alba też taka jest a mimo to ją chwalą wszyscy.

Gość biust ma najwyzej c
sliczna jest to fakt

Gość śmieszne jesteście jeśli
twierdzicie, że to biust C:O naprawdę to jest spokojnie biust E jeśli dziewczyna ma 70cm pod biustem i naprawdę nie piszcie bzdur, że to MAŁY BIUST, bo to jest po prostu śmieszne

Gość biust ma najwyzej c
kurwa a z któej strony widzisz z ema duży ?co?umiesz to udowodnić??ja pitole..normlana laska z nomrlanymi cycami i jeszcze wmaiaja ze ma duze cycki.u mniekazda kolezanka chudsza od niej nawet ma takie jak ona w staniku jak ubierze puschup wiec o co chodzi kurwa? duze cycki to moze ma ale pamela kretynko..

Gość czubaka
czy pozwolisz, że bedzie mi się podobało cos innego , niż tobie ? MNIE sie ta laska nie podoba, może mi sie nie podobać ,prawda ? a skoro chcesz wiedzieć , kto mi sie podoba - liv tyler, sophie marceau, shakira taki mam akurat gust

Gość czubaka
cycki c to mam ja i to mocne c, więc nie mówicie , ze ona ma małe cycki, ma d jesli nie lepiej

Gość popatrz na drugi link
i naprawdę przestań mi wmawiać, że to miska C, ob to jest po prostu śmieszne poza tym wszystko zależy od tego ile centymetrów ma ta dziewczyna pod biustem

Gość biust ma najwyzej c
czubaka to ile ty masz wbiuscie i pod nim ze masz c?chce wiedziec..bo moze zle dobierasz stanik?i masz wiecej niz c?

Gość popatrz na drugi link
no dokładnie! ja sama kupuję biustonosze 70 C, bo nigdzie nie mogę znaleźć 65 D (mam 66-67cm pod i 86 cm w obwodzie), ale mój biust to mini piersiątka przy biuście tej dziewczyny

Gość biust ma najwyzej c
patzrena drugi link i na swoje foto które mam w identycznej pozie robione i tez w obcislej bluzce na ramiaczkach i specjalnie zrobilam tą fote z tej samej odleglosci co laska na zdjeciu jest i wyszly mi większe od neij cycki mimo ze mam kurwa DUZE B!!! wiec nie wmawiajcie mi pierdol bo to wina aparatu kurwa który powieksza i zmienia kształt.mimo ze mam aparat za 2i pol tysiaca i tak widze róznice..

Gość ma-sa-kra
-----> biust ma najwyzej c tak... a moze wlsciwie ona nie ma biutu co? to tylko wina aparatu?

Gość ma-sa-kra
biustu*

Gość biust ma najwyzej c
pozatym ja ja widzialam w filmach wielu i zdjecia inne widzialam i tam akurat niem a takich piersi wiec jak to wytłumaczycie?haha widac ze taka pozycja jest na zdięciu ze kazda by tak wyszla nawet z malym biustem ale wy tego nei chcecie za chiny zrozumiec..