Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natorea

ALE MA ŁADNY BIUST TA DZIEWCZYNA..!NAPRAWDE WART OCZU KAZDEGO FACETA!

Polecane posty

Gość popatrz na drugi link
http://facet.wp.pl/gid,8851401,img,8851417,kat,,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3 ja w życiu takiego rowka nie miałam jak ona tutaj, to absolutnie nie jest miska C!!! i możesz sobie mówić co chcesz

Gość ma-sa-kra
-----> biust ma najwyzej c widze ze jestes osoba ktora na sile chce miec racje..... skoro wszyscy tutaj mowia ze ma spory to raczej cos w tym jest

dziewczyno, ale przecież masz całą jej galerię właśnie w tym drugim linku - 18 fotek, na których wyraźnie widać, że ma bardzo duży biust

Gość kassandra z ujanowic
No to teraz ja sie wtrące:):) Jesli chodzi o ten rowek to ja mam biust b a kiedy ubiore puschup mam idento rowek jak ta dziewczyna na tej fotce więc dobry puschup i do dziela!!!!!!!!w puschupie ma biust D jak nic:) NIE KŁOCCIE SIE DO CHOLERY!!! nara

Gość biust ma najwyżej c
to wy mnie wkurwiacie calkiem już bo jak laska która mowi ze nigdy niemiala takiego rowka moz ebyc normalna jesl ma c miseczke? jama kolezanke na studiach i nie zmyslam tego która ma biust straszliwie maly ..male b chyba a kiedy ubierze stanik powiekszajacy to ma cycki jak donice i ma przedzial wiekszy niz ta magda mazur .. czemu tego niekapujecie ze to przecietny biust ..tyle wam chce udowodnic ze to przecietny biust i tyle..na ulicy chyba widzicie ze co druga laska ma taki sam ..i co ???

Gość aldonaaa
wiesz co?żalosna jesteś ja widze ,że laski maja takie biusty a nawet wieksze ale ta tutaj niem a malego..zapewniam ciebie!

Gość ma-sa-kra
biust ma najwyżej c ale pierdolisz... mam oczy i widze wiec sie nie wysilaj bo swoja paplanina i tak niczego nie potrafisz udowodnic... widze to co widze.... 🖐️

Gość WY NAPRAWDE NO KAPUTT
ALE CZY TY NIE WIDZISZ W SWOIM SRODOWISKU TAKICH LASEK ? NO NIE PIEPRZ..PRZECIEZ WIEKSZOSC MA TAKIE CYCKI..TO DLACZEGO TAK WIELCE SIE DZIWICIE ZE MA DUŻE?? TO PRZECIETNE CYCKI POLEK.

Gość rowek
zależy od tego jak blisko sa rozłożone piersi, jak ktoś ma szeroką klatkę i piersi się rozjeżdżają to rowka nie ma rowek bywa bardziej widoczny przy szczupłych osobach o wąskiek klatce piersiowej i dużuch lub obwisłych piersiach jak spojrzycie na zdjecie w tym niebieskim topie (sukience) w geometryczne wzory to zauważycie że jej biust prawie sięga zgięcia w łokciu i na moje oko kończy się na jakieś 15 cm nad pępkiem....znaczy że bardzo obwisły ja mam przynajmniej 20 cm odległości od bistu do pępka

Gość ma-sa-kra
dziewczyno to ze duzo osob ma taki biust wcale nie oznacza ze jest maly... ja piernicze kobieto... bo para z uszu ci zaraz poleci... owszem moze i duzo ma takie... nie zwracam uwagi... ale to jest biust spory... a ty majac b (o ile pamietam) sama przyznaj ze jest spory....

Gość mój biust b nie jest spory
amimo t ona focie wyszedl wiekszy niz ona ma na tej drugiej i to mnie dziwi .zrozum!

Gość czubaka
http://www.mmazur.yoyo.pl/galeria.html tu jest pare zdjęć , gdzie te cycki dobrze widać a do tej, co chciała wiedzieć , jakie tomoje cycki c mają wymiary - w klacie 80, w cyckach 101 poza tym to błąd logiczny - skoro mówię , że mam c , a ona ma większe i dałabym d-e, to mogłoby być , że - skoro ona ma większe cycki od moich, bo to widzę , to ona zostaje przy c, a ja w takim razie mam a-b, ale na pewno nie d-e

Gość rowek
zresztą i tak lepiej mieć mniejszy i krągły, ładnie wypełniony, jędrny niż takie zwisy typu mućka albo uszy spaniela do pępka co z tego że teraz ma w miare ładne piersi jak za kilka lat będą paskudne flaki po ciąży i karmieniu Magda ma 31 lat a jak będzie miała 36-40 to jej ciałko już nie bedzie tak apetyczne, wtedy [pozostanie tylko interwencja chirurga prawda jest taka, że czas łaskawiej się obchodzi z tymi skąpiej obdarzonymi kobietami, być może taka dwudziesta z gigantycznym biustem kręci facetów ale za kilka lat, to jej atuty stracą na świeżości i zamiast zachwytu będą budziły odrazę

o rany:O ja nie twierdzę, że mało jest dziewczyn z takim biustem tylko, że to na pewno nie miska C, a większa

czubaka ty masz D a nie c..zrozum to ze tak wynoka z twych wymiarów.

Gość czubaka
skoro tak uważasz... ja kupuję 80c i to nie u pana heńka na bazarku, ale w triumphie

Gość czubaka
ale skoro ja mam według ciebie d, a ona ma większe cycki niż ja, to to jeszcze bardziej podważa teorie , że ona ma c , prawda ?

ale ty masz na bank podobne do niej cyce i nie kam tutaj oki?

Gość czubaka
nie , nie mam podobnych do niej cyców moje cyce sa nieco wyżej umiejscowione niz u niej i nie takie nalesnikowate

Gość DO CZUBAKIIIII
czubaka ty nosisz e a nie c :)poważnie.w kazdej tabelce sprawdzam w necie i wychodzi jak byk ze e :)

Gość czubaka
jednak obstaję przy tym, że moje biustonosze , i to wszystkie, mają rozmiar 80c wiec dziekuję ci bardzo za tabelkę , nie skorzystam

Gość ale masz wielkoscia takie same
i sie zaloze nawet ze tak jest o wszystkie pieniadze..

Gość METODA ssania OLEJUu
Chcialabym tylko zauważyć coś. czubako ty złe staniki nosisz bo czytam twe wymiary i sie nie zgadza coś na bank. ja mam pod biustem 80 cm i w biuscie 98 i nosze d 80.więc dziwne to....................

Gość czubaka
dla waszej przyjemnosci zmierzyłam jeszcze obwód pod cyckami , bo tego nie mierzyłam wcześniej, zasugerowałam się rozmiarem stanika - jest ponad 80 , wiec o tyle macie racje , że różnica jest mniejsza, a wiec i miska co nie zmienia faktu, że staniki są na 80, jak biorę 85, to sa za duże ale niech będzie - według waszych tabelek byłoby to 85 c cycki mam mniejsze niż pani na obrazku