Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amla amla amla

amla odzywka do włosów

Polecane posty

Gość amla amla amla

czy któraś z was stosowała tę odżywkę do włośow? nie wiem czy mam ją nakładać na suche/mokre wlosy, umyte czy brudne? ile łyżek proszku stosować do włosów do ramion? będę bardzo wdzięczna za wszelkie podopowiedzi :)

Najlepiej zapytaj o to osoby, u której kupiłaś amlę. Będzie najbardziej kompetentna. Ja na włosy do łopatek daję łyżkę amli, chyba najlepiej na umyte, mokre włosy i po jakimś czasie (myślę, że 1-2h) spłukać, ale nie wiem na 100%, bo dodaję do henny.

Gość amla amla amla
dziękuję ci, osoba u której kupowałam dosyć długo każe czekac na odpowiedź, pomyślałam, że na froum będzie szybciej :) pozdrwaiam

ja moge podpowiedzieć jak stosować Amlę bo mam używam i uwielbiam:) A więc tak - najlepiej ją nałożyż na suche umyte włosy, trzymać godzinkę pod przykryciem i zmyć, albo wodą, alebo normlanie szamponem. Resztki które zostaną można użyć jako maseczki na twarz (5-10 min trzymać). Amlę rozrabia się do konsystencji budyniu bardzo ciepłą wodą, nie gotującą, ale wrzatkiem. Zostawia na 10 min w miseczce żeby naciągnęła i na włosy/twarz.:) Myślę, że 3 łyżki ci spokojnie starczą na włosy do ramion. pozdrawiam:)

Gość ffjfljjg
co to za cudo ta amla... do jakich włosów?? gdzie kupic... bede wdzieczna za wszelkie info

Gość wrzuc w google

Gość kanuuuua
AMLa jest świetna, ostatnio zaczęłam używać wersji proszkowej - włosy rosną jak szalone, jestem szczęśliwa:D:D

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/