Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała ja

opalanie szybko ładnie i skutecznie POLECCIE COŚ PROSZE

Polecane posty

Gość biała ja

DZIEWCZYNY PROSZE napiszcie jaki produkt według was byłby najbardziej skuteczny. Niestety nie mam czasu wylegiwac sie na słońcu no i solarium też odpada?????????????????

Gość venezia
Spróbuj opalania natryskowego airbrushem. Ja tylko tak się opalam. Opalenizna jest widoczna od razu nie trzeba iść 10 razy na solarium. Skóra jest mocno nawilżona no i przede wszystkim to jest zdrowe opalanie. Ominie cię lifting twarzy w przyszłości.

Gość Gaska balbinka
a gdzie to robia? w solariach czy gabinetach? i jaki koszt? a jak dlugo sie utrzymuje

Gość kasiulka11
utrzymuje się kilka dni w zależności od skóry, ja płaciłam 70 zł za zabieg, można podtrzymać efekt używając balsamów brązujących, to jest w sumie samoopalacz ale nałożony taką mgiełką i się równo rozprowadza, ja robię sobie to zawsze na większe wyjścia, bo do stosowania na codzień to niestety trochę za drogo wychodzi, ale ogólnie polecam.

Gość madziXX
a czy ktos kto ma problemy z aczynkami na twrazy i nie moze chodizc solarium i opalac sie na słoncu moze z tego czegos skorzystac ?

Gość kala baby
Słońce to najlepsze opalanie. Może spróbuj w takim razie kosmetyków? Ziemia egipska IKOS zapewnia fajną, delikatną opaleniznę. Kojarzysz kosmetyk? Każda koleżanka, która korzystała, jest naprawdę zadowolona.