Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taniija

ciąża czy skutek przyjmowania leków?

Polecane posty

witam, od jakiegoś czasu(ok.4 tygodnie) mam mdłości, podwyższoną temperaturę, obolałe piersi, ale długi czas też przyjmowałam antybiotyki na zapalenie oskrzeli, czy powyższe objawy mogą wynikać z przyjmowania leków?

Gość bebe_30
Tanja, jesli minely juz 4 tygodnie,a Ty wciaz nie masz okresu to zrob sobie test ciazowy i poznasz odpowiedz:)

Gość bebe_30
tanja, dodam,ze u mnie objawy ciazowe, takie jak mdlosci i powiekszone,obolale piersi pojawily sie dopiero w 8 tygodniu ciazy. wydaje mi sie,ze u ciebie jest za wczesnie na objawy ciazowe-ale trudno powiedziec,bo kazdy organizm jest inny.

myślałam o teście, ale jak dotąd za bardzo się bałam aby wybrać się do apteki :) dzięki za odpowiedź

Gość bebe_30
taniija-lepiej zrobic test ciazowy,i przestac sie zamartwic:) mdlosci masz pewnie z nerwow bardziej niz z ewentualnej ciazy. ja gdy starlam sie o dziecko, od razu wypatrywalam sie u siebie objawow ciazowych-a to bylo mi niedobrze,to mialam podwyzszona temperature,to mnie piersi i brzuch bolal,a okres przychodzil. gdy zaszlam w ciaze,nie mialam zadnych objawow,oprocz nadmiernej sennosci i zmeczenia. te typowe objawy,o ktorych pislaam(mdlosci,powiekszone piersi)przyszly pozniej-w 8 tygodniu. mysle,ze nie jestes wciazy,a test zrob dla potwierdzenia mojej diagnozy:)

Gość bebe_30
taniija-lepiej zrobic test ciazowy,i przestac sie zamartwic:) mdlosci masz pewnie z nerwow bardziej niz z ewentualnej ciazy. ja gdy starlam sie o dziecko, od razu wypatrywalam sie u siebie objawow ciazowych-a to bylo mi niedobrze,to mialam podwyzszona temperature,to mnie piersi i brzuch bolal,a okres przychodzil. gdy zaszlam w ciaze,nie mialam zadnych objawow,oprocz nadmiernej sennosci i zmeczenia. te typowe objawy,o ktorych pislaam(mdlosci,powiekszone piersi)przyszly pozniej-w 8 tygodniu. mysle,ze nie jestes wciazy,a test zrob dla potwierdzenia mojej diagnozy:)