Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muucia -*

Ulubione makijaże - te które nosicie, na okazje , - polecane! piszcie! D

Polecane posty

Tutaj wypisujecie wasze makijaże - te ktore polecacie , na okazje, normalnie , do pracy, na szalenstwo .. itd. ;) Ja zazwyczaj nosze naturalny (nie ma zabardzo się czym chwalic ;p) problemów z cerą nie mam, nie stosuje podkładu - mam problem z ich doborem .. Zazwyczaj uzywam pastelowego cienia do powiem, błyszczyk, czarny tusz do rzes, i puder matujący :) no chwalcie sie chwalnie kobitki! :d piszcie wasze makijaże - ulubione, polecane itd ;)

Gość w dwie minuty
mamy napisać?:O:O:O

nie denerwuj sie kochana ;) spokojnie, wrzuc na luz. ;)) To piszcie, piszcie ;) poprostu jestem niecierpliwa ;p

Gość niebieskooookaa22
ja na codzień stos. podkłąd+ziemia egipska+rozświetlacz do policzków+błyszczyk zazwyczaj nie maluje oczu, bo mi się odrazu czerwienią(niezależnie od firmy) na imprezę stosuje +podkład Estee Lauder double wear kryjący +ziemia egipska-puder brązujący + rozświetlacz Vollare srebrny + cienie średni odcień(złoto-różowy) na calą powiekę, najjaśniejszy pdo łukiem brwiowym a najciemniejszy(brązowy) w kąciku zewznętrznym powieki dolnej i górnej i jeszcze w połowie powieki górnej + tusz do rzęs brązowy kolor( kiedys miałam granatowy :) lubie kolorowe tusze + balsam do ust + a za chwilę błyszczyk

Gość ....fabetka
ja nigdy nie mam "planu" po prostu podchodze do polki i lapie za pędzelek i pod wplywem chwili cos biore..zasami zaczynam czarnym a potem odchodze ze złotym na powiece:) jak mi sie rozmaze,tak juz zostaje...dlatego najczesciej mam smoky eyes:D aha i mam jedno zboczenie- nie wyobrazam sobie jak mozan nie umalowac dolnej powieki,wtedy wydaje mi sie ze oko jest niedokonczone i oblesne:D

Gość Fantik
Mój makijaż trwa 5 minut, beżowe cienie lub brązowe, czasami kredka brązowa lub złota i tusz :D Lubię tylko naturalne kolory :D

Gość Nowa w miescie prawdziwa
a modelujecie jakos powieke czy jeden cien nakladacie na cale oko i koniec? ja probuje w zewnetrznych kącikach nakladav ciemniejszy cien albo przy rzesach na calej powiece.

Gość ....fabetka
ja zawsze ciemniejszy w zewnetrznych i nad rzesami a jasne polyskujacy pod brwiami, mam malutkie oczy z opadajacymi kacikami i zawsze makijazem staram sie zmienic ich kształt

Jak już nadchodzi ten dzień i robię make up to jest to podkład matujący, puder brązujący na policzki nos i brodę, ciut różowiastego różu na policzki ( świetny efekt), świetlisty cień, maskara i błyszczyk... Na codzień krem z filtrem i pomadka ochronna. A w pt idę do dermatologa bo mam problem z cerą od miesiąca ...

no no :) makijaże bomba :D też musze takie popróbowac! :) Może jeszcze ktos napisze ? :)