Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostium dla chudej

chuda

Polecane posty

Gość kostium dla chudej

załamałm sie mam kupic kostium mam 172 cm wzrostu i co:( jestem chudzielcem 86-68-89:(:(:(( boshe..czy wy też tak macie?

Gość a co niby mamy mieć

Gość taaa jasne jakoś
w talii masz sporo!

Gość KAZNODZIEJKA
ty chuda?masz normalne wymiary kretynko.. ile masz w udzie i łydce?

Gość kostium dla chudej
w udzie 45 a w łydce 33

Jestem tego samego wzrostu co Ty, mam 5 cm mniej w pasie i 3 cm wiecej w udzie, chociaz sadze, ze przy tych wypiarach, to te uda sobie troche zle zmierzylas, tzn nie w tym miejscu:P no hcyba ze faktycznie masz takie.hmmm co do kostiumu to wystraczy s, w calzedonii rozmiarc 2, kazdy dwuczesciowy, nie polecam tylko takich z paskiem na biust bo go splaszczaja. Jak wybierasz oddzielnie rozmiary, to mi czesto wychodzi ze gora jest s( 36), ale majtki sa niektore nieco za duze i musze brac 34 dlatego jeszcze nie kupilam bikini bo nie rzomiaru, albo mam w nich za plaskie cycyki:D kup kostium i nie swiruj, pierwszy raz w zyciu kupujesz?? :P

Gość kostium dla chudej
no nie 1-szY:D ttylko przychodzi lato przychodzi sie rzoebrac:D a nie ma co pokazac;D:D a z tym udem to moze źle zmierzyłam :D:D bo na środku tak mierzyłam:D:D uda za wielkie cycki za małe talia za szeroka:D biodra itd.... cholera;D ale i tak moglbyscie kochac takich chuderlaczków.!

A widzisz, powinnas mierzyc uda w najszerszym miejscu:) ja biustu wogole nie mam:) ale kolega mnie pocieszyl i powiedzial ze wszyscy beda sie zachwyac moim kaloryferkiem, i nikt nie bedzie sie przejmowal brakiem biustu:) nie martw, sie jak jestes chuda, bo z kostiumu nie bedzie Ci sie tluszcz wylewac i moim zdaniem bedziesz sie wyrozniac w tlumie wiekszych ludzi( bez obrazy dla tych wiekszych:)) zaakceptuj siebie jaka jestes i uswiadom sobie, ze duzo kobiet chcialoby schudnac:)

Gość kostium dla chudej
dziękuje Ci S.C:D:) eh ten bisust ale widocznie tak miało byc;) jestem płaska jak deska:D i trudno sie mówi i zyje sie dalej jak kochac to całosc;)