Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona500

Czerwony problem.

Polecane posty

Moim problemem są bardzo słabe naczynka krwionośne na twarzy.. Jak tylko wychodzę na słońce to od razu jestem baaaardzo czerwona.. I to wygląda bardzo źle. Aż głupio mi się na basenie pokazywać. Co można zrobić z takimi słabymi naczynkami krwionośnymi? Tylko nie mówcie mi o operacji bądź zabiegu. Tak bardziej przyziemnie? Da sie coś z tym zrobić?

hej! polecam zel Auriga Auriderm XO z vit. K w postaci nanosomow. wydatek spory (jakies 60-70zl), ale bardzo wydajny (mi starczyl na ponad 3 miesiace przy smarowaniu dwa razy dziennie). efekty przeszly moje najsmielsze oczekiwania:) uzywam nadal i jest jeszcze lepiej! pozdrawiam:)

Dzięki Suzie! A używał ktoś jeszcze tego? Bo wiecie, 70zł piechotą nie chodzi i wolałabym wiedzieć czy to na prawdę tak skuteczne zanim zakupię..

Gość madziXX
tak ja uzywalam... i niesety skonczyl mi siea ale przyznaje racje poprzedniczce ten krem naprawde działa .. w skladzie ma 2% wit K i naprawde działa :))) a co ze słoncem... to filtry wysokie chociaz to mi nawet nie pomaga :( jeszcze sie cała swiece a zapłacilam 55 zł..

Gość moze pomoże rutinoscorbin
tym zwykłym lekiem moje dziecko leczone było przy skazie naczyniowej - pękających naczyniach krwionośnych.

Gość lalalalaalalalalaaaaa
rutinoscrobin zawiera wit c ktora uszczelnia naczynia krwionoscne- zacznij tym. tylko wit c bardzo szybko jest wyplukiwana z organizmu wiec trzeba troche tego brac

nie ma za co:) ten specyfik polecila mi kolezanka, ktorej rowniez pomogl. z tego co kojarze ma takze dobre recenzje na Damskiej Torebce. ale moze wypowie sie jeszcze ktos;)

Gość niebieskooookaa22
na dzien filtr 50 bez alkoholu denat. w składzie nie stos. kosmetyków zaw. alkohol są kremy w kolorze zielonym np. SVR Rubialine, biały jest Ruboril, SYnchrorose fast Auridermu nie miałam- a dziewczyny napiszcie pełny skład tego kosmetyku:) to zobaczymy co tam ma smarować jeszcze kremem nawilżającym, bo często te do naczynek kremy wysuszają buźkę a na dzień jakis podkład, latem lżejszy a zimą może być już kryjący

No mnie nic podkłady nie dają. Bo jak się buraczę przez ciepło to żadne podkłady tego nie kryją. Po prostu mam bardzo słabe naczynka..

Gość niebieskooookaa22
nieee... są podkłąy kryjące Revlon colorstay niektórzy go chwalą, jest jeszcze jeden z innej firmy ale nie pamiętam nazwy :P ja mam np. Estee lauder double wear 04 i kryje wszystko :)