Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24-latka

on mna dyryguje

Polecane posty

Gość 24-latka

czesc. mam chlopaka a zarazem wielki problem. on ciagle chce mna rzadzic,jak chce jechac do kolezanki to mowi ze wymyslam, jak mowie ze chce jechac sama, no bo tez chce troche odpoczac i pobyc sama z kolezankami to mi mowi ze ja pewnei cos ukrywam. ja napomnialam ze moze pojedziemy koncem miesiaca gdzies, a stwierdzilam ze mi to jednak nei pasuje to on mi zarzuca ze wymyslam, ze przez znajome to przesuwam(bo mam zamiar je odwiedzic w tym czasie) a przeciez rzadko sie znimi widze a z nim non stop. i ta ciagla kontrol. ja juz nie wiem kto tu zle robi.....

Gość ostrokrzew
To bardzo niedobry objaw, że nie masz pewności, kto ma rację! To oznacza, że już zaczął podkopywać Twoją samoocenę! Zalecam ewakuację...

Gość 24-latka
fajnie jakby sie jakis mezczyna wypowiedzial, bo moze zrozumie to czego ja nie moge

Gość 24-latka
no ale z drugiej strony on bardzo mnei kocha bo to widac i bardzo dba o mnie, wiec jest mi ciezko zle o nim pomyslec.

wierz mi mialem kiedys przyjaciela... mialem do poki nie zauwazylem co robi.. oboje mielismy podobne zainteresowania... itd. byl inteligetny przystojny.. wiedzial jak podchodzic do ludzi.. no i poznal kobiete zakochal sie po uszy.. pozniej odwrocil sie od paczki robil takie rzeczy ze szok.. tamta kobiete odcial od jej paczki... bo tez go kochala.. zareczyl sie z nia zyl przez 3 lata zrobil jej praktycznie pranie mozgu.. pozniej rzucal jej juz teksty typu ze sie zabije jak ona go oposci.. i po 3 latach zostawil ja dla innej...

Gość 24-latka
o boze to faktycznie masakra. teraz np przygotowuje sie do obrony na za tydzien a na wekend jade do krakowa a moj chlopak mnie meczy po co jade skoro obrona, ze jestem nierozsadna itd. ok. ale chyba to moaj obrona i ja mam prawo decydowac co kiedy robie i kiedy sie ucze.on uwaza ze te wszystkie moje pomysly z wyjazdami bo lubie to sa chore pomysly bo np po co az na 3 dni i ze to wplyw prania mozgu przez koelzanki ktore sa samotne a to wcale nei prawda. on mowi ze chce dla mnei dobrze...no ale juz czasem nei mam sily

tak wlasnie to dziala pierw odseparuje Cie od osob ktore moga Ci powiedziec co sie dzieje.. a dla rodzicow Twoich moze byc np. bardzo mily zeby miec ich po swojej stronie... zeby pchali Cie ku niemu.. wlasnie..

Gość 24-latka
no a nie powinno byc tak ze jak sie ma ta druga osobe to jakby sie juz rezygnuje z dawnego zycia na wolniosci bo teraz mamy ta druga osobe, z ktora sie powinnismy liczyc i wszedzie ja ze soba zabierac na imprezy, czy do znajomych no bo przeciez jestesmy razem. on uwaza ze duzo sie widuje np ze znjaomymi na roku no bo codziennie wiec nie musze im duzo czasu posiwecac tylko jemu a widzimy sie co weekend generalnie, teraz czesciej. ico wiecej powinnam tyle posiwecac jemu co im a przeciez sie tak nei da, bo studiuje w innym miescie.nie wiem.

rade Ci dalem.. i powiedzialem jak jest... jak jej nie oczekiwalas to nie pytaj... wybor nalezy do Ciebie...

Gość 24-latka
ale powiedz cos wiecej co jezcze o tym myslisz

tu nie ma co myslec... chcesz sprobowac.. prosze bardzo ale nie daj mu wejsc sobie na glowe... powiedz jasno i wyraznie ze bedziesz robila co chcesz..

Gość 24-latka
dzieki wielkie. mam jeszcze pytanko takie ;p czy ty masz kogos ze tak dobrze rozumiesz problem??

Gość 24-latka
oki. dzieki. pozdrawiam

Gość ostrokrzew
Czy dorosły człowiek ma prawo zabraniać czegokolwiek drugiemu dorosłemu? Zastanowienie się nad tym pytaniem powinno przybliżyć Ci problem. Ode mnie by taki na kopach wyleciał.