Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni mochikanin

Z O B A C Z C I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ostatni mochikanin
co potszewie łuso ci teraz? Masz szczęście żę cie tutaj niema naprawdę masz kolo szczęście!

Gość hehehhe naprawde jestes
megaśmieszny, jak sie tak nadymasz :P. Zaraz ci pryszcze eksploduja i co wtedy?

Gość ostatni mochikanin
POpierwsze to nie mam pryszczy bo się regularnie myję przed i po każdym treningiem a po drugie to uważaj na to co mówisz okej?

Gość a na co mam uwazac
?zebys sie nie popłakał?

Gość ostatni mochikanin
oo koleszko do mnie pijesz do mnie . To posłuchaj bo coś ci powiem . Weś idż i spujż wlustro a potem zawyj i krzycz na całe gardło że jesteś głupi. Niech cały blok usłyszy jak się męczysz. Ze mną nie masz szans bo ja sobie wkaszę dmuchać nie dam!

Gość ostatni mochikanin
co zabrakło ci odwagi geroju, tkich jak ty to się nie boje!

Gość zmieniam zdanie
chce być twoim kumplem :).

Gość ostatni mochikanin
teraz to se chyba już jaja robisz kolo. Trzeba było się nie podszywać pod mochikanina tera to se możesz szy\ukać kolegów na innych forach bo ze mną t nie ma szans ja mam chrakter a ty nie!

Gość ano od początku robie se jaja
ale ty za głupi jestes zeby załapać. Spadam, bo nie jesteś na moim poziomie intelektualnym, ale napchaj się tym MasGainem, moze chociaz klata ci urosnie, skoro mozg masz jak orzeszek a fiutek jak slomke 🖐️.

Gość ostatni mochikanin
poprawka kolo, nie jak slomke tylko jak zapalke.

Gość ostatni mochikanin
wiesz co cholerny podszywaczu jesteś beznadziejny przez duże be , myślisz że kogoś ty rozsmieszysz . Budzisz litość u takich jak ja ja jestem dziś na dyżurze w churtowni i tak myślę żęjak byś tu miał yak sam siedzieć jak ja to byś się napewno bał a ja się nie boję !

Gość ostatni mochikanin
ico koleszko głupiomądry taka jes prawda i musisz to przyjąć brak ci charakteru, a ja już mówiłem w kaszę nie lubę sobie dawać chuchać!

Gość ostatni mochikanin
Szkoda czasu natakich wariat€w jak ty !

Gość ostatni mochikanin
pokażdym treningu dokonuje pomiarów i ważę się następnie potem wpisuje w tabelę . I tak biceps tyle ityle udo tyle i tyle klatka tyle ityle wzrost tyle ityle waga tyle ityle. Potem poruwnylę i opracowuje system na kolejne treningi.

Gość ostatni mochikanin
zeby oriętować się w temacie trzeba od czsu do czasu kupić jakąś fachową literatyrę ja polesam MUSKLE FITNES to dobra gazetka dla tych którzy chcą wciągnąć się wtemat kulturystyki i treningów.

Gość ostatni mochikanin
no dobra miśki idę na obchud churtowni.

ale ty jestes załosny,a co do podszywacza to jest smieszny,bo mnie rozbawil,a szczególnie tym ze masz fiuta jak zapałka.taka prawda,jestes zakompleksionym frajerem,dlatego cwiczysz,bo myslisz ze wtedu ludzie beda cie szanowac,a gówno prawda.wszyscy inni maja chociaz przyjaciół i dziewczyny,a nie tak jak ty zeby sie zadowolic siadasz na jakis pal na tej swojej zajebanej siłowni nie znam głupszego od ciebie.ciekawe jak juz bedziesz stary i sflaczły,to czy ktos ci pomoze.watpie

Gość ostatni mochikanin
o bożę ile złości i nienawiści masz w ryju głupia dupo

Gość ostatni mochikanin
Jesteś ja k nowotwór złośliwy głupia dupo!

Gość ostatni mochikanin
madae ( pizdae )

i co myslisz ze teraz płacze bo taki debil cos napisał?mylisz sie.ty masz mozg ograniczony do silowni i lustra.pewnie jak byles maly to cie ponizali dlatego teraz myslisz ze jak poswirujesz głupa to sie ciebie kazdy wystarszy?hahahahahahahahahaha!!!! nawet szacunku do kobiet nie masz

Gość ostatni mochikanin
kobieta nie ma takiego śmietnika w gębie jak ty nowotworze złośliwy.Może wydaje ci się że jesteś kobietą ?

twoje insynuacje nie sa adekfatne do aspektu sprawy co koliduje z moimi impertywami

Gość ostatni mochikanin
jak ide sikać to zawsze mam przy sobie lópe i pincete. Za pomoca lópy szukam swego małego, a potem łapie go pinceta, inaczej muglbym go zgniesc w sfojej wytrenowanej na silowni rence.

Gość ostatni mochikanin
długo szykałasz tych słów w słowniku głupia dupo? uważaj bo mózg ci pyparóje!

nie wiedziałam ze mózg może pyparowac.analfabeto ty lepiej idz do szkoły bo jestes na poziomie dzieci w przedszkolu. i nie szukałam tych słów w słowniczku,ponieważ takie wyrazy używam na codzien w pracy tępa pało

Gość ostatni mochikanin
aty to ilejeszcze masz tych ksyw głupia babo. Możę ty faktycznie zajżyj se do gaci (jeśli je nosisz) i upewnij się czy aby napewnojesteś kobietą bo mi tu wyglądą że jesteś to coś, ale za cholere po tym co wypocisz na forum nie widać żę jesteś kobietą. Bliżej ci do jakiegoś mutanta w twoim przypadku natura chyba nie była do końca zdecydoweana!

no napewno nie widac czy jestem kobieta czy facetem,bo nie mam zdjecia na forum. i nie wmawiaj mi ze jestem facetem,bo wiem kim jestem.gdybym była facetem nie urodziłambym dziecka i nie wyszłabym za maż. a to jak sie wyrażam to nie znaczy ze jestem facetem. jestem poprostu nerwowa,a poza tym kiedys musze sobie troche poprzeklinac,bo przy dziecku i w pracy napewno nie.

Gość ostatni mochikanin
Jeśli jesteś nerwowa zapasz sobie melisy albo kup sobie relanium(Jeśli nie karmisz już piersią) to bardziej ci pomoże niż żucanie mięchem w moją stronę.