Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziXX

to sobie dorobiłam nogi.. a w sobote wesele kolezanki.. a ja druchna

Polecane posty

Gość madziXX

:(( tak.. postanowilam zrobil porzadki w ogrodku.. i pokłułam sobie łydki jakims badziewiem.. i teraz mam mnostwo czerwonych krostek..w sobote bede druchna...:( i akurat mam sukienke przed łydki.. znacie jakies kremy albo domowe sposoby zeby usunac takie male krostki po ukuciach ..? pomozcieee

może w aptece doradzą jakąś maść? a dodatkowo może pij wapno dla alergików co? skoro masz takie krostki to może to być częściowo odczyn alergiczny wapno na pewno nie zaszkodzi nawet jeśli okaże się niepotrzebne

Gość rumianekkkk
...

Gość skad ja znam ten problem...ehh

Gość szukająca biżu
i samoopalaczem je potraktuj :)

Gość skad ja znam ten problem...ehh
tylko ze takie male krostki i podrapania na nogach dluga schodza (przynajmniej w moim przypadku)

Gość madziXX
:( kurka ..:((( ogrodkow mi sie zachciało :p ale lipa..

Gość wysokie obcasy26
ja tez mialam cos takiego ...kupiłam w aptece maść Dernilan-przyspiesza gojenie się ran około 6 zł... i możesz iść do kosmetyczki, która ma urządzenie Darsonval...ono działa wysuszajaco, i przyspiesza gojenie się ran i bakteriobójczo....ja robie sobie darsonwalem i na drugi dzien rana jest juz ładnie podsuszona i szybciej się goi

Gość timbim
Jak ślady nie zejdą do soboty to najwyżej je lekko zamaskujesz korektorem albo fluidem. Byle kolor był dobrze dobrany. Oczywiście tylko jesli nie zakładasz pończoch. Z kolei może jeśli nie chcesz niczym smarować nóg mozesz założyć lekko kryjące pończochy dobrane do stroju, to pomoże zatuszować krostki.

Gość madziXX
dzieki za rady :)) mam nadzieje ze troche znikna.. i troche samoopalaczu.. a ponczochy odpadaja bo mam letnie klapki na obcasie