Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

Sposób na wzdęcia i kolkę

Polecane posty

Pomocy!!! Co waszym malenstwom pomagalo na wzdecia i kolki? Ja daje sab simplex i herbatke koperkowa ale maly i tak sie meczy. Bardzo uwazam na diete i juz nie wiem co robic :(

Nam w walce z kolkami pomogła herbatka ułatwiająca trawienie z HIPPa. Wystarczyło że w ciągu dnia moja córcia wypiła ok.100ml herbatki a wieczorem kolki nie było :) Tylko ja karmię córkę butlą.

Podawalismy malegu Espumisan i wydaje sie, ze pomagalo, bo kolki mial sporadycznie, wieczorem, trwaly do godziny. Pil tez troche herbatki koperkowej. Czesciowo dopajany byl mlekiem modyfikowanym. Tez uwazalam na diete. Ostatnie 2 tygodnie przed ustapieniem kolek bylo ich apogeum, niestety, bo regularnie pojawialy sie okolo 17 codziennie. Jak dzidzius mial 2 miesiace i 20 dni przeszly, z dnia na dzien!!!!!!!! I zaczal sie cudowny czas!!!!!!!!!!!!!! :-D

moja corka miala okropne kolki ,nie pomagały herbbatki ani cudowne kropelki. Pewna pani doktor poleciła mi czopki ktore nazywaja się viburcol / rewelacja ,pozatym prasowałam zelaskiem pieluszke i przykładalam na brzyszek małej Pozdrowki

dziekuje dziewczyny. Musze spytac pediatre i viburcol. Podejrzewam, ze jest na recepte prawda? Mam andzieje, ze Oskar bedzie jak najmniej cierpial.

Gość znajoam
1. espumisan 2. debridat(na recepte) 3.suszenie brzuszka suszarka 4. noszenie pionowe pozdrawiam i zycze bezkolkowych dni :)

Gość młoda mama..
debridat- rewelacja, ale na recepte, działa przeciwbólowo na żle funkcjonujące jelitka, viburcol- bez recepty, lek homeopatyczny, można podawać od urodzenia 1/2 czopka.

Gość młoda mama..
debridat dawałam 4 tyg. bez przerwy i kolki nie powrociły