Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoldinha

Odstąpię zespół na wesele na 25.08.2007

Polecane posty

Gość izoldinha

Może ktoś z was jeszcze szuka? kontakt izolda7@tlen.pl 4 osobowy, 3 mezczyzni i kobieta.

Gość hej tam
a jak sie nazywa i skąd jest

Gość grasz w tym zespole
i to wasz jedyny wolny termin, który chcecie w jakis sposób zapełnić?

Gość izoldinha
Czesc zespół nazywa się Rodmuz i jest z Wielunia, ale dojezdza. ( U nas miał dojechać do Krakowa) www.rodmuz.pl Nie gram w tym zespole. Odwołaliśmy ślub i jak znajdę kogoś na nasze miejsce to nam zwrócą zaliczkę

Gość ze wygladasz
uuuuu, no tak, kolejna, ktora planowala slub z 3 letnim wyprzedzeniem nie majac jeszcze kandydata na meza:P Zalosne...

Gość czemu jesteście takie
wredne?? Żal dziewczyny, takie rzeczy się zdarzają, a Wy musicie jeszcze dogryzać... Nie cieszcie się z cudzego nieszcześcia. Postawcie się Wy w takiej sytuacji...

Gość jakie kurde nieszczescie
? czy wy jestescie az tak naiwne? przeciez to ewidentra kryptoreklama. Lasce wypadl termin i teraz wszelkimi sposobami probuje zalatac dziure uciekajac sie do chamskich podstepow.

Gość izoldinha
uczę sie spiewać w kole gospodyń wiejskich "Lubieżna Marycha",mam nawet pewne sukcesy :) Mój głos swietnie potrafi rozwścieczyć krowy na pastwisku :) :classic_cool:

Gość izoldinha
wiecie co? nie sądziłam, że spotkam się tu z taką wrednością. To jednak prawda, że kobieta kobiecie wilkiem. Szkoda nawet tu cokolwiek tłumaczyć, ale dobrze. Postanowiliśmy przełożyć nasz ślub i w związku z tym zwolnił się termin miejsca na wesele i zespołu. Pomyślałam, że może ktoś z tego skorzysta, a i my tym sposobem odzyskamy zaliczkę. Ale, nie tylko jad i jad. Szkoda gadać. Żal mi tylko przyszłych mężów tak podłych osób.

Gość pytonica
przepraszam bardzo ale ja nie jadowita jestem :-p

Gość no coooz wiec
same widzicie jak to bywa jak sie planuje slub z 2 letnim wyprzedzeniem ;( potem takie jaja wyskakuja.

Gość skąd w ludziach tyle złośliwoś
złośliwości, zawiści... Co, z Wami pewnie nikt ślubu nawet nie planuje i dlatego tak plujecie jadem. Żmije