Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wswswswswsw

jak reaguja na was faceci?

Polecane posty

Gość wswswswswsw

gdy np.idziecie ulica ,czy zaczepiaja Was,probuja nawiazac kontakt slowny lub wzrokowy czy moze omijaja Was i nawet nie zwroca na Was uwagi?podobacie sie mezczyznom?jak to jest u Was?

Gość i morele bax
Nie, nigdy żaden facet nie zwrócił na mnie uwagi i nie zaczepiał. Chyba że jakiś pijak.

Gość moja historiaa
podobam sie aż za bardzo i meczy mnie to już kilka dobrych lat,no niestety taka prawda

Gość patrzą
uśmiechają się, czasem zatrąbią, ale nie zaczepiają :)

Gość wswswswswsw
moja historia....a mozesz podac przyklady?

Gość a jak to jest u ciebie
że pytasz o banalne rzeczy jak któraś założy szpilki , kiecke ledwo za tyłek i wielgachny dekolt to wszyscy sie bedą za nią oglądać to oczywiste

Gość fddd
Jestem b. ladna ale nie lubię zwracac na siebie uwagi przechodniow. Dlatego nie ubieram sie w spodniczki, tylko zawsze w spodnie, do tego ciemne okulary. Nie chcialabym zeby jacys obcy faceci zaczepiali mnie na ulicy, nie bawi mnie to

Gość wswswswswsw
pytam,bo u mnie jest tak,ze choc nie ubieram sie wyzywajaco to faceci zaczepiaja mnie,patrza,usmiechaja sie,czasem zapraszaja na kawe...nie chodze na imprezy,moze jestemtroche "niedzisiejsza",ale chcialabym dowiedziec sie czy to w dzisiejszych czasach standard na "takie znajomosci"?

Gość patrzą
ja nie nosze szpilek tylko koszulki bojówki i sandały a patrzą :classic_cool:

Gość moja historiaa
szczerze to nie chce mi sie wymieniać tych przykładów biorąc pod uwage,ze sa już gdzieś na kafe...ale po krótce-notoryczne zaczepki na ulicach,w autobusach,ciagłe prośby o telefon,nie było imprezy żeby ktoś sie do mnie nie przyczepił czy to domówka dyskoteka czy jeszcze cos innego...a z ostatniego czasu to nawet propozycja -przytulenia sie do mnie- za pieniadze(żonaty facet dodam)jak dla mnie porażka..dołują mnie faceci

Gość wswswswswsw
moja historia----widocznie masz w sobie "to cos":)

Gość wszystko zalezy
faceci reaguja glownie na ciuchy.Jestem sredniej urody,raczej mowi sie o mnie atrakcyjna niz piekna.Wystarczylo przedluzyc wlosy ,pofarbowac na blond,krotsza spodnica ,obcas i faceci ogladali sie za mna na ulicy i podrywali. Wytrzymalam 2 tygodnie,obcielam ,przefarbowalam i spokoj;) moze blon laska z dlugimi wlosami wydaje im sie latwa????????

Gość moja historiaa
cholera wie...ale podobno tak i wcale nie ubieram sie niewiadomo jak bo ani mnie na to nie stać ani nie mam takiej potrzeby,zresztą to aż strach:P

Gość moja historiaa
Haris Pilton----i co ja na to poradze,ze tacy idioci????

Gość wswswswswsw
ja mam ciemne wlosy do ramion i jestem troche "przy kosci" i zupelnie nie rozumiem co facetom moze sie we mnie podobac:(

Gość zoola
za mna sie oglądaja , całezycie, no i co? idzie sie przyzwyczaic , stram sie nie zwracac na to uwagi , chociaz czasami to dosyc kłopotliwe , bo dziwnie sie robi kobiecie kiedy pięc par oczu gapi sie jak idziesz...

Gość moja historiaa
a czy ty myślisz,że ja może jestem anorektyczka?no napewno nie!wyglądam normalnie

Gość no nie uwierze
ze wy takie piekne i na kafe siedzicie:O tu to raczej chyba same sfrustrowane brzydale siedza dzien i noc:O

Gość moja historiaa
zoola--to prawda trzeba sie przyzwyczaici olewać,podchodzić do tego bez emocji ale czasami tak przeginaja ,ze szok!ja ich akurat za to nienawidze!:P

Gość zoola
aaa... co do fizyczności- jestem filigranowa blondynką o ( podobno) niewinnej twarzyi wieelkich niebieskich oczach, czyli skoro czytam to wszystko , co wyzej , wniosek jest taki każda kobieta znajdzie amatora!

Gość moja historiaa
a to sobie nie wierz,mam to gdzieś chory człowieku

No właśnie, też mam takie wrażenie :-p, oczywiście, co złego to nie ja, mnie oczywiście zaczepiają, zwykle jakieś małolaty albo robotnicy ;-)

Gość moja historiaa
albo i adoratorów:P..... ja mam 170 cm,włosy do połowy pleców koloru blond-balejaż,piwne duże oczy....i podobno w moich oczach kryje się to coś

Gość zoola
wczoraj akurat tak miałam , ze szłam na randke , to był wielki plac. Mój facet siedział przy stoliku , a ja szłam w jego kierunku wzdłuż fantann po pasazu, miałam zwykłą letnia sukienke przed kolana i sandałki na obcasie . faceci zatrzymywali sie i obracali , widziałm to katem oka . Widziałm tez , ze mój facet na to patrzy i było mi głupio . Na domiar złago , kiedy w końcu doszłam to tego ogrodka i wchodziłam na schodki jakis kolo zagadnął" taka piekna kobieta i sama? " moj facet nic na ten temat nie mówi , ale obawiam sie , ze kiedys peknie i zacznie mu odbijac z zazdrości , a bardzo bym tego nie chciała, bo go kocham , ale na szczescie na razie jest ok

Gość hahahahahahahahahahaha
czyli taka doda:D:D

Gość do zooli
jak piszesz to przecinki stawia sie zaraz po wyrazie po ktorym chcesz go postawic a pozniej dopiero odtep np. wyraz po ktorym chce postawic przecinek, cos tam dalej:)