Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wswswswswsw

jak reaguja na was faceci?

Polecane posty

Gość zoola
no własnie a propos dody- wlaśnie o to chodzi , ze to oglądanie facetów nie jest fajne bo: facet sie zachwyca , albo podziwia , ale przecież nas nie zna , a my najczęscjiej nie chcemy poznawać facetow , którzy ogladaja sie za panienami na ulicach . to jest broń obosieczna. Potem za innymi bedą sie oglądac

Gość wswswswswsw
ja mialam ostatnio taka sytuacje,ze w markecie tak zwyczajnie podszedl do mnie facet taki kolo 40 i stwierdzil,ze "bardzo podobaja mu sie moje nogi",zagadywal mnie potem przez caly czas robienia zakupow,ale telefonu nie dostal...i wczoraj wracalam do domu i przypadkiem spotkalam go na przystanku..podszedl do mnie i stwierdzil ze "nie odpusci i dowie sie kim jestem"szalony?

mi to nie przeszkadza ogładanie nic złego byle łapy były na swoim miejscu ja czesto ze swoim mezem patrzymy na babki i komentujemy - zeby nie bylo niejasnosci - nie obgadujemy

Gość zoola
od moich przecinków -dzięki bardzo za lekcje typingu , ale ty w ogole nie stawiasz przecinków i musiałam przeczytać dwa razy , cp napisałaś/eś. spacja , po wyrazie , a przed przecinkiem to moje przyzwyczajenie.pozdro

Gość moja historiaa
ha ha ha.........:P wszyscy znajomi mają zakaz nazywania mnie jej pseudonimem,ale podobieństwo robi swoje,ale tylko twarzy chyba,bo ani cycki ,ani figura,ani ciuchy

Gość visaggge
nie ma to jak z rana poprawic sobie samopoczucie....

Gość visaggge
mam kolezanki, ktore twierdza, ze tabun facetow sie za nimi oglada...szkoda, ze ja tego nie widze,

Gość do zooli
no to jak Ci ciezko bylo to zrozumiec to chyba nie jestes za bardzo rozgarnieta, sorry ale pisz jak czlowiek, informatyki nie mialas??

Gość ja powiem
te ladne zawsze beda mialy powodzenie,a brzydkie im beda zazdroscic i tyle bo milosc mozna znalezc wszedzie,a wszystko zaczyna sie od pierwszego kroku

Gość zoola
piersi? - mam standart tak jak " historia" B75. jakoś obce mi sa pokusy powiększania..

Gość tralalad
ja powiem, a nie wiesz, ze istnieja kobiety strasznie pewne siebie, ktorym sie wydaje, ze sa siodmym cudem swiata, a tak naprawde sa przecietne??

Gość moja historiaa
visaggge---sobie jak sobie,ale jak po każnej nocnej imprezie słyszysz rano,ze wygladasz tak samo dobrze jak na jej poczatku to chyba coś w tym jest,biorac pod uwage,ze imprezuje sie nie zawsze z tymi samymi ludzmi.....prawda???

Gość zoola
do - do zooli- słuchaj no , ja jestem rozgarnieta , az nadto i przy okazji nie obrażam innych osob. natomiast , ty jesli zwracasz komus uwage na niewłaściwy sposób uzywania klawiatury komputera , to aż sie prosi , żebys przynajmniej zachwowała/ zachowywał właściwa stylistykę.

Gość moja historiaa
a wogóle o gustach sie nie debatuje moi drodzy:)

Gość ja powiem
jasne ze sa,ale nie to piekne co piekne,ale co sie komu podoba,znam kilka dziewczyn wrecz przecietnych,ktore od facetow opedzic sie nie moga i znam te "piekne",ktore faceci olewaja,mysle ze najwazniejsze jest "to cos"

Gość do zooli
ok ok, moze zle ci zwrocilam uwage a le pamietaj: PRZECINEK POTEM ODSTEP!

zgadzam się z \"ja powiem\" a tak w ogole to powiem wam, że nie wiem czy to ,że faceci się za laskami oglądają jest zawsze az tak pochlebne dla lasek i oznacza ich wielka urodę większośc facetów obejrzy się za lampucera z różowymi pasemkami, tipsikami i mikromini :) co nie znaczy że tego typu dziewczyn faktycznie i sie podobaja i z takimi beda sie umawiac - po prostu maja taki odruch obrotowy :)

Gość moja historiaa
ja lampucera nie jestem i nigdy nie bede,a swoja droga masz racje Haris

Gość zoola
buahaha, (przecinek po wyrazie specjalnie dla---do zooli) ODRUCH OBROTOWY!!! super- kupuje ten tekst! To ich tłumaczy, bo ogolnie maja wiele odruchow, nad którymi nie panują. Fizyczne stworzenia...

Gość a mnie się faceci
zazwyczaj boją :D i uważają za odwazniejszą ( jestem strasznym tchórzem :p ) i mądrzejszą, niż jestem w rzeczywistości :D szczególnie, jak założę zamiast szkieł kontaktowych okulary :p Pasuje mi to, bo nie lubię zaczepek na ulicy. Nawet nauczyłam się takiego specjalnego, groźnego spojrzenia " lepiej nie podchodź " ;) i to mi się już raz bardzo przydało :) Wieczorem wychodziłam z banku, z pieniędzmi i w tej małej, pustej uliczce, przy której stoi bank, wyrosło nagle przede mną 2 facetów. Taki typ przypakowanych cwaniaczków, mieli nerwowe, rozbiegane oczka i czułam wyraźnie, że coś się szykuje, patrzyli to na mnie, to na siebie nawzajem, jakby się porozumiewając :o ograną mnie taki strach, jakiego nigdy nie czułam ! a że jestem filigranowej budowy ( 44 kg wagi :p ) już widziałam w myślach swoje zwłoki ;) I wtedy ( trzęsąc się w środku ze strachu ) spojrzałam temu, który mnie zaszedł z prawej, prosto w oczy, tym moim wyćwiczonym ciniczno - bezczelnym spojrzeniem i wiecie co, to podziałało ! :D Facet momentalnie spuścił wzrok i zszedł mi z drogi, a za nim cofnął się i drugi, ten z lewej. Przestraszyli się takiego kurczaka jak ja ;) Ale byłam wtedy z siebie dumna :):p

Gość zoola
co ja pisze w ogóle , powalilo mnie , buhahahaha :O

Gość to ja zoola
to wyzej , to podszyw , nie dośc chamidło zablokowało mój nicki. padalec

to ja prawdziwa zoola:) tamta - to ja zoola tonie ja , zaczernilam sie :)

Gość to ja zoola
spadaj, zegnam forum

dobra dam ci spokoj zoolo, przecinkuj po swojemu:D:D::D:D:D:D:D bajos amigos

Gość to ja zoola
nick mi debilko/debilu zabrałaś/es, na twój własny pewnie cie nie stac

Gość juicooo
mnie dosc czesto zaczepiaja faceci. tylko jakos wcale sie z tego powodu nie ciesze. po prostu mnie to irytuje jak jasna cholera, poważnie. nie ze jestem jakas skromna czy cos hehe. Często mrugają, uśmiechają się lub po prostu idą i "heeeej"/"czeeesc" , rok temu jakis facet (a byl cudny mmm:) )szedl sobie i moja kolezanka akurat szla ze mna , a ona stara flirciara, kazdego by zaczepiala i wychodzila ze skory zeby na nia sie popatrzyl a on ją olał , podszedl do mnie , powiedzial ulalaa i udawal ze mi robi zdjecie telefonem;p haha ale widzialam ze nie ma aparatu komórka wiec cos mu nie wyszlo:D nie powiem, czasami są akcje ze hej. jestem modelką i mam prawie 180 (179) a w szpilkach jestem dopiero wysoka:D wiec niektórzy to mi po cycki :P i dziwi mnie ze ich to nie zniecheca:P ale i tak mają pecha . bo kocham tylko mojego misiaczka i nikt mnie poza nim nie obchodzi narazie:)

sama jestes debilka! a po drugie mam okolo 8 nickow wiec niesety nie udalo Ci sie oskarzenie PRZECINKU:D