Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaxsa

obfite miesiączki

Polecane posty

Gość xaxsa

poradzcie, mi skończyłam karmić dziecko piersią i dostałam okres, co 1 godz zmieniam podpaski, już 2 dzień, czy to ma związek z długą przerwą od ostatniej miesiączki? jakie proponujecie tabletki na zmniejszenie krwawienia? czy któraś tak wogółe miała?

Gość poleca
na zmniejszenie obfitości miesiączek i w ogóle krwawień polecam cynamon. Zamiast szprycować się tabletkami kup laski cynamonu. Weź jedną lub dwie laski, połam je w rękach i zalej wrzątkiem. Tak przygotowaną herbatkę pij raz lub dwa razy dziennie w zależności od intensywności krwawienia. Jest to stary sposób na obfite krwawienie. Wypróbowałam niedawno i naprawdę działa!!!! Polecam

Ja niestety tez tak mam. Pierwsza miesiączka była tak obfita, że największy tampon OB Super Plus wystarczał mi na 10 min :O Własnie skończył mi się drugi okres, który tez był bardzo obfity ale nie az tak. Po pierwszej ciąży też tak było. Po ok pół roku miesiączki się unormowały. Nic nie brałam. Ginekolog radził wziąc jakies tabsy anty, ale nie chciałam bo planowałam drugą ciążę.

ergotamina 2x1 i cyclonamine 3X1 mozna brac nawet karmnaic piersia ale sa na recepte. ja tez mialam bardzo obfite krwawienie trwajace 14 dni bylam na tych tabletkach....