Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PeneIopa

Nie wytrzymam dłużej już wtym kraju opanowanym

Polecane posty

Gość PeneIopa

Nie wytrzymam dłużej już wtym kraju opanowanym przez oszalałych z nienawiści do naszego Kościoła i duchownych lewackich ateistów!!!JAKO kATOLIczka CZUJę SIę CAłKOWICIE PRZEśLADOWANa ZA WIARę PODOBNIE JAK PIERWSI MęCZENNICY CHRZEśCIJAńSCY!Na każdym kroku obraża się moje uczucia religijne!Niech nikt mnie nie zatrzymuję,podjęłam już decyzję!Niech Bóg ma w swej opiece ten kraj!Będe się modliła bezustannie o nawrócenie z Irlandii dokąd podążam ufając iż tam spotkam rodaków wyznających prawdziwą wiarę i ściśle przestrzegających naszych świętych wartości katolickich!!!

Gość PeneIopa
a

Penelopo tylko gdzie wyjedziesz ? Została ci Brazylia i meksyk Tylko w tych krajach podchodzi się do religii w taki sposób w jaki tego oczekujesz

Gość PeneIopa
jaki +

Gość chodziło o krzyż
durnoto

Gość
w pelni popieram penelopo twoje odczucia.W pelni.Jestesmy atakowani przez komuchow z SLD/PO w sposob nie majacy przykladu jak dotychczas w swiecie niby cywilizowanym.Trzeba tu podkreslic ze atakujacy nas sa fanatykami.Sa zaslepieni nienawiscia do wszystkiego co polskie,w tym do naszej odwiecznej wiary katolickiej.Mam nadzieje ze wrocisz?

Gość krzyz panski
a tak wogole to sie dobrze czujecie?

Gość
chcialbym cie pocieszyc jeszcze,ze na calym swiecie obserwujemy renesans wiary,w tym tez w Kanadzie i USA .Oprocz Europy niestety opanowanej przez komunistow.Ale jestem pewien ze tak sie stanie rowniez i w Europie.

Gość całkiem B
to chyba do watykanu jedziesz:o kosciół jest krytykowany wszedzie, jezeli uważasz ze w Polsce bardziej to tylko dlatego że ciągnie z państwej kasy i naucza swoich wierzeń w niewyznaniowych szkołach.

Gość prawie_A
mnie wkurza to,ze czlowiek wierzacy jest od razu - moherem... wielbicielem rydzyka... a wiara to przeciez zupelnie co innego... nie ma z nim nic wspolnego...

Penelopa zarzuciła haczyk a już się złapała płotka w postaci Yagona. Taaaaaakiej ryby, Penelopo :D

Gość całkiem B
jaki renesans wiary w USA? to bardzo religijny kraj i żadnego renesansu nigdy nie potrzebował:o oczywiscie nie przeważa tam wyznanie rzymsko katolickie, tylko różne pochodne protestantyzmu

yagon no i już rozumiem twoje wypowiedzi Ty jesteś fanatykiem religijnym Rozumiem że jako zwolnnik PO jestem antypolakiem, masonem czy nawet żydem Niestety cie rozczaruje mój dziadek był w AK a babcia wylądowała w obozie za działalność partyzancką Nie lubię komuchów ale tez takich o skrajnie prawicowych poglądach jak ty Żyj i pozwól żyć innym Do kościoła nikt nie zbrania chodzić

Gość krzyz panski
A CZY WIARA TRZEBA SIE AFISZOWAC NA ULICY wIARA TO SPRAWA PRYWATNA JA WIERZE ALE TYLKO W SIEBIE I NIE OGLASZAM TEGO PUBLICZNIE ;MORZE WLASNIE DLATEGO NIE CZUJA SIE DYSKRYMINOWANY

Gość tak to jest
prawie A, dla was zwolennik lewicowych pogladów jest komuchem, wiec nie dziw sie ze na tyakich samych zasadach działa przyrównanie katolika do mohera

Gość prawie_A
moim zdaniem nawet nie powinno...

Gość PeneIopa
oj komuchy komuszk a moze by tak do komuni

Gość prawie_A
ej, no bez pzresady :P sa wyjatki przeciez... tak jak i ja nie jestem moherem tylko zwyklym szarym katolem :P

Gość calkiem B
w Polsce ludzie maja potrzebe afiszowania swojej wiary, od szkolnej klasy po sale sejmowa - krucyfiks musi być wszędzie

Jeśli chodzi o gospodarkę to przeciez PIS to najbardziej lewicowa partia w historii Żadna partia nie rozawała publicznych pieniędzy w takich ilościach Żadna partia nie zwiększyła w tak duzym stopniu zadłużenia krajowego Żadna partia nie naobiecywała wyborcom tyle ile PIS

Gość tak to jest
a jak by ktos stwierdził sa wyjatki ale wiekszosc katolikow to mohery, to byłbys usatysfakcjonowany?

Gość PeneIopa
PeneIopa

wawiak pisze: \" Żyj i pozwól żyć innym\" W przypadku tego pokroju ludzi to niemozliwe. Dlatego tak wazna jest obrona tych wartosci jakie wyznajemy, aby nikt nie zaglądał nam nieproszony do sypialń i pod kołdry, by nikt nie kazał naszym dzieciom czytac wykastrowany zestaw lektur, by na siłę nie wdziewał je w mundurki i zabraniał nam robić to co lubimy i zyć jak chcemy

Penelopo niechaj Cie Bog prowadzi do IRlandii ja sie bede modlic abys juz tam została az do sadu ostatecznego amen

Gość krzyz panski
jA MIESZKAM W KRAJU BARDZIEJ KATOLICKIM NIZ pOLSKA ;ALE NIKT TU SIE TYM NIE AFISZUJE I PRZEDE WSZYSTKIM TUTEJSZY KOSCIOL NIE WTRACA SIE DO POLITYKI ;DALISCIE WLADZE CZARNYM ;WIEC TERAZ MACIE SREDNIOWIECZE WE WALSNYM KRAJU

Gość prawie_A
a mialabym inne wyjscie ;) zreszta mi to zwisa, ja wiem,ze z moherstwem nie mam nic wspolnego...

modla sie pod figurą a diabła maja za skorą dzisiejsi katolicy nie maja nic wspolnego z bogiem Bog jak na to ich \"wredenstwo\"patrzy to oczy zasłania Licza sie czyny a nie to ze ktos lata do koscioła a wychodzac z niego obgaduje innych Nadgoeliwosc religijna jest gorsza od faszyzmu Zacznijcie przykazania boze wdrazac w zycie a nie tylko klepac je na kolanach bezmyslnie Ja znam goscia Nadgorliwego>> katola>katol