Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa

zakup tv plazmowy 42

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaa

prosze jezeli ktoś sie zna o porade na jakie parametry zwracać uwagę aby był dobry tv 42" plazma mam do wydania ok 4 000 myśle o samsungu albo lg ewentualnie philips jak ktoś sie zna to prosze o porade i wypowiedzi

Gość kaaaaaaaaaa
niech ktoś sie wypowie?? nikt sie nie zna

sama wybierz ale nie licz na to że jak będziesz oglądała telewizję to będziesz miała lepszy obraz niz w starym odbiorniku

Gość franek z budowy
plazma ma troche lepsze kolory niz LCD. Zwroc uwage aby byl FULL HD - mozesz nie wiedziec co to jest bo tego sie jeszcze nie uzywa. Coz ladny bedziesz miec TV i bedziesz miala sie czym pochwalic ale wiekszosc programow jest nadal w SD PAL(720x576) w formacie 4:3 :D tylko filmy z DVD i niektore programy z N-ki sa w wysokiej rozdzielczosci

Gość
rozdzielczosc,kontrast,czy jest HD ,dzwiek,

Gość
Na pierwszym miejscu stawiam Sony Bravia np. KDL 40-X2000-1920x1080wHD Na drugim miejscu jest chyba obecnie Samsung.Tak :Samsung,musztardo.Mylnie ta firme umiescilas miedzy Funai,Daewoo,itp.To tak jak bys umiescila tam tez np.Panasonic czy Philips.

Gość
Telewizory LCD maja nie tylko lepszy obraz,ale co nie jest bez znaczenia zuzywaja +/-: 1/3 energi z tego co plazma.Jest jeszcze trzeci typ:Telewizory projekcyjne.Sa ciut wieksze,ale obraz znacznie gorszy.Polecam wlasnie LCD,Sony Bravia.

Gość lcddddddd
nie kupuj plazmy !!!!! ja mam lcd 42 samsunga i jest super

Gość kaaaaaaaaaa
moze jeszce ktoś sie wypowie?????

Gość DianaH.
Ja mam Sony Bravie i jest calkiem ok.

ja mam samsunga ale lcd 32 cale i naprawde fajny z niego telewizorek aby kupic cos wiekszego trzeba miec dosc spory kawal pokoju gdyz ogladanie z bliska jest fatalne no i jeszcze widac takie drobniutkie krateczki zwlaszcza podczas ogladania filmow w formacie dvix wadą tych telewizorów jest jakosc dzwieku ale jak juz sie podlaczy pod kino domowe to naprawde wszystko jest ok