Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina 256

myslicie, ze wytrzyma...?

Polecane posty

Gość Karina 256

Rozstalam sie ze swoim chlopakiem na 4 miesiace-on wyjechal w celach zarobkowych, ja tez przebywam teraz w innym miejscu, jednak obiecalismy sobie,ze dotrzymamy wiernosci , wrocimy do swojego miasta za 4 miechy i...znow bedziemy razem! Jednak od czasu rozstania nie moge przestac myslec o jednym...4 miesieczna abstynencja od sexu to dla mnie wysilek, ale do zrobienia natomiast martwie sie o to, co bedzie z nim! Naprawde jestem typem kobiety, ktora nie wybaczylaby zdrady facetowi...

wiesz różnie to bywa, i ja nie wierze żeby facet wytrzymal, ale bądź dobrej myśli, może się uda, Ty znasz go najlepiej... wiem,że nie to chciałas usłyszeć,ale dopóki się nie przekonasz, to się nie dowiesz. w każdym razie jesli się kochacie, to obiecajcie sobie szczerośc, jeśli uważasz, że gra jest warta swieczki, to czekaj cierpliwie, może i On odwdzięczy się tym samy, bądź dobrej myśli. ! :)

Gość sarka
zamiast mysleć aż 4 miechy pomyśl tylko 4 miechy. Kiedyś faceci szli do woja na 2, 3 lata i też kobiety wytrzymywały.

Ok, abstynencja od sexu, ale napięcie seksualne mozna rozładowywać tez w inny sposób - niekoniecznie zdradzając partnera....

Gość rzeczoznawca
Nie wytrzyma.

Gość raczej nie inaczej
Daj sobie siana dziewczyno... seks to nie całe życie. nie zachowuj się jak zwierze, bo seks to instynkt zwierzęcy... Nie zmarnuj tego co ci ofiarował los.

Gość alla pupalla
Nie wytrzyma.

Gość Karina 256
Drogi rzeczoznawco zdradzilbys osobe,ktora daje Ci wszystko (i jeszcze wiecej!), czego chce kazdy zdrowy facet? Mysla dla mnie pocieszajaca jest fakt,iz...nikt nie zaspokoji go tak, jak ja! I`m the best!!!

Gość Zdzichu Spychacz
Buhahahaha. Co ty. Nie wytrzyma.

Gość Karina 256
Oczywiscie, ze sex to nie cale zycie...Aczykolwiek ogromny % osobnikow plci meskiej-jak wynika z sond- otwarcie mowi,ze lozko to dla nich rzecz nadrzedna!

Gość tetggg
ja wytrzymalem 1,5 roku a ty tu prawisz o 4 ms, i dziewczyne mialem kolo siebie, ale ciezko chorowala i o sexie nie bylo mowy

Gość tetggg
nawet dluzej, rok i 8 ms

Gość bibibibi
Nie wytrzyma.

Różnie to z tymi sondami jest - czasmi piwo a czasmi seks

Gość tetggg
jak sie kocha i swiata nie widzi poza ta osoba a ciala wylacznie tego pozada to mozna wytrzymac bardzo dlugo, w moim przypadku byla to inna sytuacja, jej cierpienie sprowadzilo mnie na ziemie i dalo do myslenia ale mysle ze w innej sytuacji, takiej jak twoja, tez bym wytrzymal bez problemu, jestem tego pewnien bo znam siebie a nie mam 16 lat i potrafie sie kontrolowac

Gość sikawka
nie wytrzyma

tetggg mądry facet jesteś jeśli ktoś jest tak słaby by przy pierwszej próbie się wyłożyć nie wart dalszej drogi ...bo życie nie jest tylko sielanką

Gość zbych dych
Nie wytrzyma...

Gość hopin
niestety wszystko zależy kogo tam spotka, jeśli to będzie jakaś super kobieta, która też będzie się czuła samotnie i źle daleko od kraju to kto wie może z biegiem czasu znajdą pocieszenie w sobie. Do zdrady nie zawsze potrzeba wiele, może to być tylko zbitka zbiegów okoliczności i klops. Miej z nim kontakt, a wsztsko będzie dobrze.

nie martw się na zapas,:) pewnie będzie tak zajęty pracą ,że nie w głowie mu będą takie rzeczy.

Gość aska100
ulzyj sobie dziewczyno on nie wytrzyma i nigdy sie ci nie przyzna ty ,tez nie musisz mu o wszystkim mówic.

rozumiem 4 lata... :-o ale 4 miesiące...?? no ludzie... zajmij się czymś konkretnym to złe myśli uciekną :P myślę, że on tez jak zajmie się pracą to nie będzie myślał o zdradzie.. poza tym ludzie to nie zwierzęta i (chyba) znają granice... :) dacie radę :D

Gość aska100
lagi a czy spotkala cie traka rozlaka. Ja mieszkam od 2 lat w anglii i widze te pseudo granice na kazdym kroku. Czekaja tylko na okazje aby dac sobie po razie nawet w kiblu w pracy.

tak wypowiadam się bo wlaśnie mnie to spotkało... :) nie będę opowiadac wszystkiego ale powiem, że warto czekać ... jesli po co :) ja tez widzę duzo takich sytuacji i fakt cięzko teraz z tymi granicami.. ludzie jakoś myślą, że skoro nie widać to się nie stało :P

Gość aska100
I jestes pewna , ze warto czekac? tylko pozazdroscic takiego zwiazku. Ja nie mam takiej pewnosci czlowik jest tylko czlowiekiem a faceci innaczej podhcodza do tych spraw , czasem jest to dla nich zabieg higieniczny niestety.