Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Japanka

ktore tablet dopochwowe sa najlepsze na grzybice pochwy?

Polecane posty

Czesc dziewczyny napiszcie jakie sa najlepsze globulki dopochwowe na grzybice pochwy ,ktore wam pomogły i nie maiłyscie po ich braniu ataku zakazenia bakteryjnego

jak bedziesz leczyc siebie i fasceta to nie powinno wrocic. ale przede wszystkim najwazniejsze kazda kobieta jest inna i na jedna takie leki dzialaja na druga siakie albo ma od nich uczulenie. nie ma reguly... poszukaj topiku grzybica pochwy tak jest duzo informacji jak sie tego cholerstwa pozbyc

hej! ja juz mialam tabletki - clotrimazolum, metronidazol, gynalgin i gynoxin. wszystkie oprocz gynoxin okazaly sie do niczego ale gynoxin jest super. mam na mysli ten z 1 globulka w opakowaniu, 600mg , bo jeszcze sa 3 globulki po 200mg ale tych nie probowalam- ja potrzebowalam skutecznej siekiery :)

Gość sosik
ale to jak ktoś napisał, każdemu pomaga co innego. U mnienp juz nieskuteczny jest clotrimazol, również doustnie wszytkie fluconazole- czyli Flumycony, Mycosysty i inne, Równiez Gynoxin mi nie pomógł. Za to pomogła Nystatyna , Pimafucin, czasem Gynalgin. Wiec to zalezy od wielu wielu czynników.

zgadzam sie w 100%, napisalam tylko co ja bralam i co mi pomoglo i wiem ze kazdy jest inny i potrzebuje czegos innego :)