Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malawrocek

ból przy sikaniu

Polecane posty

Witam kochani!Mam problem od kilku dni a konkretnie od 3 boli mnie ,piecze w czasie siusiania!Kupiłam w aptece urosept,i żurawinę trochę mnie mniej boli ale nadal!Pję dużo wody z cytryną bo czytałam że to pomaga!Niewiem czy powinnam dalej się tym leczyć czy może lepiej pójść do lekarza po antybiotyk!Już mam trochę dość!Po ilu dniach powinny przejść te dolegliwości?Boję się troszkę zebym sobie sama nie zaszkodziła!

Gość lalalalalalalaalalalalala
no cóż, ja okresowo równiez miewam takie napady...ale u mnie wyglądaja one troche gorzej, oprócz bólu pojawia się krew...i generalnie mam cały czas parcie na mocz...a oddaję po dwie trzy krople... z tymze u mnie trwa to około pól dnia apóxniej przechodzi...mysle, że sobie nie zaszkodzic woda z cytryna i zurawina uroseptem arczej też nie...ale może jednak zgłoś sie do lekarza...przeciez nie warto sie meczyc...

Gość idź do lekarza
wyśle na badanie moczu i da antybiotyk

Gość jsbv
a Furagin? to podstawa na zapalenie pęcherza i cewki moczowej, jest bez recepty

Gość skoro to już 3 dni i urosept
nie pomaga nie pozostaje Ci nic innego jak wybrać się jutro z rana do lekarza. Zapisze coś dobrego i raz dwa po problemie :)

Gość chyba u ciebie
furagin jest na receptę

Gość jilkala
do lekarza golnego isc czy mozna isc do ginekooga z tym

Gość do ogólnego lepiej no ale
ginekolog też da skierowanie na badanie moczu i zapisze odpowiednie leki

Gość jilkala
ok dzieki bo ja wlsnie od przedwczoraj tez mam z tym problem i musze sie wbrac do lekarza

chyba jednak pójdę jutro bo nie mam sił się już męczyć!ale mogę pójść do ogólnego lekarza bo właśnie się przeprowadziłam i nie znam tu zadnych lekarzy?może ktoś z was zna jakiegoś ginekologa z Bolesławca?

Gość bo to zalezy od dojrzalosci
mi pomogl urosept ale trzeba brac 10 dni minimun

Gość upppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppp
mam pytnir boi mnie prz sikaniu i ide z tym do gina i co ja mam mu powiedziec ze boli mnie jak sikam czy jakos to inaczej sformulowac prosze o rade

Gość odpowie mi ktos

Gość z tym problelem
nie idzie się do ginekologa ale do urologa lub lekarza rodzinnego, który kieruje na badania.

Gość odpowie mi ktos
n aleon tez by mi cos napewno przepisal

Idz do lekarza rodzinnego. Przeziębiłaś sobie pęcherz. Przepisze Ci antybiotyk i wyleczysz się. Potem trzeba bardzo uważać żeby znów go nie przeźiębić bo ta choroba czesto nawraca jeśli jest niedoleczona. Pozdrawiam

Gość kamilasia
czytalam o tym duzo mialam to raz i to rok temu. pij duzo cieplej wody z cytryna, sok z zurawiny i czarenj porzeczki. staraj sie pic duzo plynow to bedzie chcialao ci sie sikac a przy sikaniu wydalasz te bakterie przez ktore sie to dzieje ze cie boli.... Przyczyna moze byc przeziebienie, zmiana partnera lub tez twoj aktualny partner nie tylko w twoim lozku gosci... moja kolezanka miala raz w miesiacu zapalnie pecherza poradzialam jej zeby jej chlopak poszedl do lekarza bo to jego wina skierowano go do dermatologa ten ponoc przepisal mu masc na krostki na udach(heheh) o dziwno problem jej minol i od tej pory juz nie ma klopotow z siusianiem:P wiec moze tez poslij swojego faceta do specjalisty :)