Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca PO

Żenujący spot wyborczy PO

Polecane posty

Gość wyborca PO

http://pl.youtube.com/watch?v=fIUM6g3zEmY Spot prezentuje skrajny populizm. PO dorównała pod tym względem kolegom z PIS, którzy prezentowali w swoich spotach słynną lodówkę, dziadka z Wermachtu itp. Skoro PO staje się równie żenująca jak PIS, to na kogo mam głosować? Na skrajnie skompromitowane SLD?

Gość bzik2
lumpeliberałowie inspirowani przeż żydowskie środowiska znów atakują. Ale każdy normalny i trzeźwo myślący polak zrozumie że to zwykła propaganda. Zresztą PO jest finansowane przez niemieckie srodowiska chcące przeforsować podwójną większość. A wiadomo tusk zawsze będzie za swoimi.

Gość wyborca PO
Proszę, bez tego prowokacyjnego bełkotu. Chciałem przeprawadzić rzeczową dyskusję...

Gość wyborca PIS
ze zdrajcami Polski z PO się nie dyskutuje. Częśc z nich to omamione Tuskową propagandą zagubione owieczki. Rządy PO doprowadziłyby tylko do kompletnego rozkradnięcia majątku narodowego. A kto na tym skorzystałby SZWABY! Do tego SLD i ich kwachowata prorosyjskość. Jak się dogadają to tak jakby drugi pakt Ribentroip-Mołotow.Strzeżmy się.

bardzo podobalo mi sie wystapienie Tuska przed wyborami: \"Polska to woz, ktory wjechal w bloto. Ja ten woz z tego blota wyciagne!\" burza oklaskow ale na pytanie jak on to zrobi - nie bylo odpowiedzi.

Gość wesoły liberał
Sprywatyzujmy w końcu ta pieprzoną słuzbe zdrowia,wprawdzie około 5mln.wtedy umrze z braku pieniędzy na lecznie(głownie starszych) ale mi w to graj,skończy utrymywanie się pasożytów z moich podatków poza tym mam konajacych babcie i dziadka,jak nie bedzie ich stać z nedznej emerytury opłacić sobie ubezpiecznia to w końcu kopna w kalendarz a ja dostanę ładny spadek :) Niech żyje liberalizm :classic_cool:

Gość No PiSowcy
Zarabiaja duzo ! A dzialacze Platformy to biedacy maja 1200 zl do reki ?