Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zakompleksiona

nie oszukujmy sie faceci chca super laski do seksu i do pokazania sie

Polecane posty

Gość mala zakompleksiona

przy kumplach, chcą żeby każdy im zazdrościł, szare zwykle dziewczyny bez tipsów i mini nie maja szans :/ z reszta widac na forum co po niektórych wypowiedziach..

Gość blondynka z tipsami
No... odkryłaś ameryke :-)

Głupoty wypisujesz, jakby ktoś z moich znajomych przyprowadził taką tandetę z tipsami, odsłoniętym cycem i tlenionym włosem to by został wyśmiany, kobieta ma być piękna, zadbana, atrakcyjna a nie wygladac jak tandetna dziwka

Gość masz racje....
ale jako zone przewaznie wybieramy "male zakompleksione" bo w takich sie naprawde zakochujemy .... to co pisze to prawda

Gość blondynka z tipsami
wlaśnie, ma być elegancka zadbana itd.. czy tipsy oznaczają kicz? :-) chyba naoglądalaś się jakiegoś badziewia w autobusach i nie masz pojęcia co to znaczy ELEGANCKI TIPS :-)

Gość wasza szkapa buhaha tylko
udajemy przy was (czytaj swoich dziewczynach) ze sie niby smiejemy a tak naprawde pozniej w meskim gronie zazdroscimy kumplom takich sexownych, pociagajacych laseczek, ja tez zazdroszcze ale coz zrobic . takze masz prosbe NIE P I E R D O L glupot:O ja tez mam dziewczyne przecietna a marze o takiej jaka ma moj kumpel, choc on zawsze wczesniej sie zaklinal ze brzydzi sie "barbie" a teraz szaleje za nia i opowiadal ze w lozku dzieja sie niesamowite rzeczy

Gość PSYCHIATRA JÓZEFINA
rzecz naturalna. Faceci lubią piekne (nawet sztuczne) a nie szare zaniedbane mysze coto jeszcze na nos włożą se okulary. Tak więc Panienki biegiem do solarium, do fryzjera, zakładamy tipsy, szalejemy w sklepach a i o operacjach plastycznych nie należy zapomnieć jeśli jest taka potrzeba. Ja właśnie mam wałki na głowie i oczekuje na rezultaty...

Gość asiczka-blondi
czasami jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mi sie nie dobrze robi... jeden by życie oddal za taką z" tipsami"...a znajdzie sie i taki ,który nie chciałby takiej nawet na jedna noc....reguły nie ma przestańcie wy już wymyslać!!!

Gość Nicola 1981
podzielmy kobiety na ""ładne i brzydkie zadbane i smoluchy odważne i szare mychy9wyglad) madre i głupie dobre i złe"" a teraz jesli kobieta bedzie ładna ,odważna i dobra to co????też dziwka czy jak???

Gość olkaaa85
"ja tez mam dziewczyne przecietna a marze o takiej jaka ma moj kumpel" jak czytam takie wypowiedzi to mnie krew zalewa!!! to po cholere z nia jestes skoro marzys zo barbie!!

Gość sharisse
mala zakompleksiona --> w zupelnosci sie z Toba zgadzam. faceci to pusci egoisci!!!! w dodatku wszyscy , zeby bylo ciekawiej.

Gość heaven beside you
Prawda jest taka, że oni może się z tymi dziewczynami pokazują, może je przelecą (bo jest okazja), ale nie sądzę żeby mieli się z taką puszczalską związać na stałę. Jak przychodzi co do czego, to chcą mieć porządną, nienaruszoną żonę (zwłaszcza przez innych).

Gość ja nie mam tipsow i nie
nosze mini a szara i zwykla na pewno nie jestem. Przeciwnie, w morzu calej tej rozowo - solaryjnej tandety takie kobiety jak ja to niezwykle okazy hehehe...Miej swoj styl babo a nie tworzysz jakies dziwne mity. Poza tym to z dziwnymi kolesiami sie zadajesz.

Gość tylko sie ne rozplacz sharisse

Gość wasza szkapa buhaha tylko
olkaaa85----------------> jak to po cholere:D po to z nia jestem zeby jej wmawiac te glupotki o milosci i jaka ona jest och i ach a ze mnie jaki wrqazliwy chlopak a pozniej mi odplaca w lozku:P a ja w tym czasie mysle o niesamowicie seksownej dziewczynie kumpla mniam to jest dopiero ciasteczko oczywiscie ja wiem ze wsyztskie jej nienawidza wrecz ale daje sobie reke uciac ze wiekszosc gosci oddalaby wszystko zeby pobyc z nia sam na sam dziweczyna jest tak niesamowicie sexowna az kipi z niej sex he najsmieszniejsze jest to ze moejmu kumplowi przy niej prawie caigle stoi haha a ma chlopk prawie 27 lat to wcale taki mlody nie jest

Gość taka jedna diablica
głupi temat laska żeby być ładną nie potrzebuje tipsów czy tlenionych włosów czy operetkowego makijażu panowie