Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Dlaczego tak jest ze podczas i po stosunku odczuwam silny bol w dolnej partki brzucha czy cos jest nie tak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda Dama Napisano Czerwiec 21, 2007 nie wiem czy to nie tak ale tez tak mam czasami na krótko po mam takie bóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka -sobie Napisano Czerwiec 21, 2007 ja tak mialam jak bylo sucho.bradzo bolalo pozniej.tak jakby zapalenie pecherza. moze tez masz za sucho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Ze mna jest wszytsko ok nawilzona jestem ale poprostu moze za gleboko wchodzi dlatego tak mnie boli:(nie wiem co jest rzadko sie to zdarza to 3 raz gdzies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka -sobie Napisano Czerwiec 21, 2007 a nie masz zadnej grzybicy/nadzerki? glebokosc raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjeeejjjjee Napisano Czerwiec 21, 2007 dzieki wczoraj wieczorem wrociłam padnieta po całym dniu i zasnełam niewiem kiedy a miałam wziąc o 22 wiec wziełam jak tylko wstałam o 6 rano i teraz normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 ojjjjjeeejjjjee cos Ci sie chyba temat pomylil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjeeejjjjee Napisano Czerwiec 21, 2007 oj własnie sorki miałam 2 otwarte:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Pomoze mi wkoncu ktos i odpisze na molje pytanie?:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalezy od marki telefonu Napisano Czerwiec 21, 2007 to moze być, ale nie musi, tyłozgięcie macicy, pogadaj z ginekologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Jeszcze dodam ze to 24 dzien cyklu moze to przez nadchodzacy okres?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach