Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaaaaaaa

czy to ciąza???ODPISZCIE Prosze !!!

Polecane posty

Gość lolkaaaaaaa

prosze!!!!! +odpiszcie mi bo zwariuje !!! nie wiem co mi jest mam 21 dzien cyklu. okres powinnam dostac około 30 czerwca czyli za 10 dni. okres mam co 35.36 dni ok 7 mcy regularnie. a teraz nie wiem co jest grane. pobolewa mnie brzuch , mam brunatne upławy , kręci sie czasem w głowie i ogólnie zle sie czuje jakoś. kochalam sie z facetem ale zabezpieczalismy sie , jak ZAWSZE!! gumka była cała za kazdym razem , ale nie wiem co moze mi byc. w tym miesiącu jakos tak mi cos jest. dodam ze współżyłam w 11 dniu cyklu i w 20 dniu. moze mam taką mocna owulacje a moze jestem chora :( kurde nie wiem miala któraś coś podobnego?? ...

Gość lolkaaaaaaa
a rozchodzi sie o to ze ten "niby" okres co nie jest okresem tylko jakies plamienia brunatne w ciagu dnia , jest za wczensie i nie codziennie...tak od wczoraj chwilke i dzisiaj znowu chwile. czy opłaca sie kupic test? wyjdzie po 11 dniach od współzycia?

Gość papapjka
tak jestes w ciąży na 100

Gość alabalala
To napewno nie ciąża! Idź do gina, bo to jakieś zaburzenia hormonalne.

Gość lolkaaaaaaa
:(((((((((((((((((((((((((((:((((((( :(((( strasznie sie boję nie wiem co to jest. nie wiem zawsze sie zabezpieczamy i nigdy nie kochamy sie bez. NIGDY staram sie sprawdzać za każdym razem stan gumek. czy wszystko ok itd. moze to faktycznie zaburzenia jakieś. te upały tez robia swoje. ale piersi mnie nawet nie bola tak jak przed okresem , jestem taka rozbita ze tylko sie pochlastac ehhh.. wiem ze pewnie jest duzo topików na ten temat ale napiszcie mi jak to było kiedy sie dowiedziałyście ze jestescie w ciąxy . pierwsze obajwy. czy przed okresem moze objawiac sie ciąza. przecioez to za wczesnie powinna sie spózniać @ jak cos. Boszszszeee 23 lata na karku a sraczkuje jak małolata .. SORRRRYYY

Gość lolkaaaaaaa
:(((((((((((((((((((((:((((((((((((:((((((((((:(((((((((((((((:((((((((((((:(((((((:(((((((((((((((:((((((((((((((( zlitujcie sie

Gość nikaaaaaaaaaaaaaaa
na pewno nie jestes w ciazy jezeli gumka nie pekla to mozesz byc pewna ze jest ok :) a co do reszty to moze oznakki okresu a jak sie nie pojawi to idz do ginka , bedzie good :) jakies tabletki i bedzie spoko ;)