Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapjka

schodzaca skóra ze stóp

Polecane posty

Gość papapjka

proszę o rade co moze byc przyczyną i jak pielegnowac stopy aby skóra nie schodziła nie jest to na pewno grzybica

Gość papapjka

Gość papapjka
nikt mi nie pomoze???????????????/

Gość na pewno nie grzybica...
byłaś z tym u dermatologa?

mam to samo zaczelam trzec codziennie pumeksem, pilingi robilam a teraz smaruje jeszcze takim kremem miekczajacym skore pomoglo naprawde krem z avonu

Gość niebieskooookaa22
schodzi skóra? napewno nie zaszkodzi wsmarowywać w nie maść z vit.A- apteka jak sypiasz sama ;P możesz nasmarowac gruba wartwą i na to skarpetki na noc np. nei wiem dlaczego moze schdozić skóa ze stóp o_O

Gość papapjka
nie sama sypiam z mężem ale moze spóbuje

ja też mam taki problem. Narazie scieram pumeksem i smaruję nogi przed spaniem kremem do stóp z avonu (to już ok.2 tyg) ale dalej jeszcze mi skóra schodzi

Gość niebieskooookaa22
;) ale schodzi ci skóa z całych stóp? czy tylko jest to niestarty naskórek? jeżeli to drugie to zrób to co napisała dziewczyna powyżej, jeżeli to pierwsze to chyba idź do dermatologa(słyszałam ze komuś z całych rak schodziła skóa, bo był uczulony na własny pot)

Gość papapjka
ja smruej takim kremem do stóp nie wiem co to za firma za 4.50 kupiłam ale moze ta masc by pomogła

Gość papapjka
schodiz przeważnie z jednej stopy tuz pod palcami

A mi na palcach i trochę koło pięt. To nie są takie płaty tylko zwyczajnie naskórek. Ktoś mi kiedyś powiedział że to może być brak jakiś witamin ale juz nie pamiętam jakich

Gość niebieskooookaa22
jeżlei to nie sa odparzenia... to trzeba zetrzeć ten naskórek+peeling +krem np. mąść z vitA na noc, a na dzien jakiś inny, ja mam np. lawendowy z Yves rocher ja najlpeirw mocze stopy w wodzie z dodatkiem soli, potem robię peeling, ścieram tarką, wycieram i nakładam krem ale słsyzałam, że powinno się ścierać na sucho tą tarką... ale nei próbowałam jeszcze

Gość gość
aaa wez babo amputuj łapy bo sie nie da ich uratować, mój pies miał tak przed śmiercią

Gość raczekmaczek
proponuję brać sufrin i krem do stóp na bazie łoju z jelenia ok.7,5zł w Rossmanie