suzitka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 j.w i oby przyszedl na dniach... i wiecej sexu bez zabezpieczenia nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Tak to jest jak dizeci biora sie za Seks:Dmoze to by byla wkoncu nauczka? chyba do czeegos sa gumy?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 jakie dzieci, kochana :) 22 to dzieci? sa sa, mialam nieplodne dni, ale i tak sie boje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 no jesli juz taki wiek to o co sie martwic chyba juz czas na nastepne pokolenie:D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 chyba jednak nie :p nie czuje sie dojrzala na dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 a na seks bez zabezepiecznia byłaś%-) hipokryzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 fakt, nie skonczyl we mnie \"stosunek przerywany\" ale... no wlasnie zawsze jest te ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wehehe Napisano Czerwiec 21, 2007 Sie nie módl ino leć po postinor :P a jak za pożno to po coś rozkurczowego czy na stawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 cos rozkurczowego ?? na stawy np? dostepne bez recepty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyciszona 1954 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 oj jak ja was rozumiem dziewczyny! i jak sie cieszę, że comiesięczne martwienie się już za mną..... :) życze abyś dostała jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 dostac mam 24, bolaly mnie piersi normalnie, ale schiz schizem :) juz dzieki Bogu mam recepte na tbletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyciszona 1954 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 będzie, zobaczysz, samo martwienie się też czasem hamuje okres, jakbt co to jeszcze nasiadówka w mocno ciepłej wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 bladz no boje sie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 chyba zaraz pojde do goracej wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryska. Napisano Czerwiec 22, 2007 Wątpie ze jestes w ciąży i przestan siac taką panike,uprawialiście sex to wrazie co trzeba poniesc tego konsekwencje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia235 Napisano Czerwiec 22, 2007 suzitka, nie martw się. Ja niedawno przeżywałam coś podobnego, też kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Im więcej o tym myślałam tym więcej miałam objawów ciąży - schiza total!!! jak spóźni Ci sie okres (tylko nie 1 dzień, bo teraz przez ten stres może Ci sie spóźnić kilka dni), zrób test ciążowy. Mnie ta sytuacja bardzo zbliżyła do mojego chłopaka i pokazała że jest bardzo odpowiedzialny,bo nie chciał sie od razu wymigać od odpowiedzialności i kombinować. Bądź dobrej myśli, pozdrawiam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smallgirl Napisano Czerwiec 22, 2007 ja tez mam ten problem.Ale ja odstawilam tabletki i nie wiem kiedy powinnam dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 przyszedl dzis w poludnie huuff i pierwsza tabletka juz za mna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach