Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vice city

Woda termalna

Polecane posty

Gość vice city

ktoś stosuje ? lepiej po niej skora wyglada???

Gość vice city
a jakiej firmy uzywalas ? i jakie efekty chcialas osiagnac?

Gość niebieskooookaa22
ja używam, spryskuję nią maseczki z glinki, czasami używam zamiast toniku, czasami rpzed nałożeniem nanobasy aby sie lepiej rozsmarowywała trzeba pamiętać że chwilę po spryskaniu, przyłożyć chusteczkę hig. do twarzy aby wsiąkł nadmiar wody, bo inaczej buźka się wysuszy

Gość niebieskooookaa22
czasami solo ja mam La roche posay

Gość hewletta
raz mialam wode termalna z iwostin, i szczerze mowiac bardzo mi spasowala:) sprawiala ze moja twarz byla taka jakby ukojona , mniej czerwona ( a mam sklonnosc do rumienia). wogole na wizazu czy dt dziewczyny narzekaly na ta wode ze piecza , szczypie itp. a mi naprawde spasowala. jak bede miala troszke kasy to na pewno sobie kupie na lato

Hej! Ja dostałam razem z dirosealem małą butelkę wody termalnej avene. Miała gasić rumieńce i koić skórę-miała, bo żadnego efektu nie zauważyłam, a poza tym skóra zrobiła się jeszcze bardziej wrażliwa. Zużyją ją do maseczek. Dobrze, że była za darmo:D

Ja używam wody termalnej La Roche-Posay albo Avene.Spryskuję nią twarz po myciu.Odświeża, łagodzi zaczerwienienia, w upały jest niezastąpiona.