Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 slyszalam ze na podstawie jednej rozmowy decyduja czy nadajesz sie do jakiejs pracy czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 nie wierze ze nikt nie zalatwial pracy przez agencje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 ja pracowalam przez agencje dwukrotnie - raz w Londynie jako kelnerka a drugi raz w Bristolu jako administrator. najczesciej pytaja o doswiadczenie (nie koniecznie zwiazane ze stanowiskiem lu praca o ktora sie starasz) chca wiedziec jakie sa kontakty z ludzmi, jak rozwiazujesz problemy jesli jakies powstaja w twoim otoczeniu itp. czy pijesz, palisz jestes punktualna. w zwiazku z druga praca pytali o doswiadczenie w pracy w biurze i zrobili mi test z worda, excela i szybkiego pisania. w jednej agencji rowniez dali mi test z angielskiego, gdzie w kazdej linijce byl 1 wyraz napisany w 4 wersjach i tylko jedna byla poprawna. to ze ktos odpada na 1szej rozmowie zalezy tylko od osobowosci aplikanta i jego kontaktu z agentem. jesli ktos jest niepewny siebie, mowi cicho, jest baaardzo niesmialy to ma ciut mniejsze szanse. jednak to nie jest zasada. powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 valeriana hehe rozbawilo mnie to zadanie z 4 wyrazami jakie np moze jakies pamietasz;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 musze leciec niestety ale masz przyklad: aproximately, approximately, approximetely, aproximatelly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 aha rozumiem:)dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 moze ktos inny ma jakies doswiadczenia w zalatwianiu pracy z agencji??czy moze zalatwiliscie prace jakos inaczej??no piszcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 no kurde up :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hello there Napisano Czerwiec 22, 2007 ja pracowalam przez agencje 2 razy: raz w recepcji (nie podobalo mi sie) i raz w szkole jako administrator (tu bylo fajnie). Pytania standardowe to: jakie masz doswiadczenie, jakie prace wykonywalas, gdzie chcialabys pracowac, troche opowiedziec o sobie. Dodatkowo, jesli chcesz prace biurowa to test z komputera. Ogolnie zwykle jest bardzo milo w czasie rozmowy, 0 nerwow, trzeba byc milym, usmiechnietym i profesjonalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach