Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska234

co moja kolezanka napisała mi..jESTEM W SZOKU

Polecane posty

Gość kaska234

"..no i niestety muszę Ci powiedziec, że będziesz coraz bardziej przybierac na wadze,...taka jest kolej rzeczy...i nie mów mi że Tobie sie to nie przydarzy....przydarzy się....to tez wynika z genów...a co do facetów...niekoniecznie musisz się komuś podobac żeby chciał Cię przeleciec....faceci to myśliwi....i polują dla zasady na kobietki..i to też jest w ich genach....czasem biora co popadnie, byle by sobie ulżyc...a mowisz jeszcze że żaden facet Ci nie powiedział nigdy że przytyłaś?...poczekaj....jeszcze Ci powiedzą...zawsze kiedyś jest ten pierwszy raz...;-))))" ODPISAłA W TEN SPOSOB NA MOJ TEKST NA BLOGU....w ktorym pisałam ,i ze mimo, ze nie jestem chuda, mam powodzenie..(waze 60 kg przy 171) ze akceptuje siebie taka jaka jestem..,ale , ze zamierzam schudnac.a ona takie cos mi napisała..

Gość moim zdaniem jestes w sam raz
a ta kolezanka to zwykla zazdrosnica. uwazaj na nia.

Gość kaska234
chciałabym bym jeje jakos odpisac, ale nie wiem jak..dziwi mnie, ze niby moja przyjaciołka, a "zyczy mi źle"...ja pindole

Gość mowia bo nie lubia milczec
pierdolenie o szopenie mowia mi ze przytyje od 10 lat i jakos jeszcze sie to nie zdarzylo, mialam tez juz miec pierwsze zmarszczki a nie mam, ciagle musze okazywac dowod bo wygladam jak malolata, mowia ze wszyscy faceci zdradzaja a guzik prawda, duzo mowia bo zyja schematycznie, wynika to z zacofania i zlych doswiadczen

Gość koleżanka ma jakies złe
doświadczenia.Moze trzeba po prostu współczuć

Gość mowia bo nie lubia milczec
miedzy innymi

daj spokój, zlej na to dziewczyna jest najwyraźniej zazdrosna ze akceptujesz siebie ... w naszym społeczeństwie peność siebie i akceptacja wlsnego wygladu to grzech glówny i kazdy Cie pojedzie za to ze powiesz ze kochasz sama siebie i siebie akceptuejsz ... taka jest prawda Pozdrawiam CIe serdecznie i gratuluje CI tego ze cieszysz sie ze jestes sobą :)BTW wcale sie nie musisz odchudzac :)

Gość kaska234
ona wazy wiecej ode mnie i jest nizsza!!!to jest najsmieszniejsze

Gość olej ja to ja najbardziej
wkurzy:)

tym bardziej nie dziw sie ze Ci zazdrosci ... naprawde i moze lepiej zakoncz z nia znajomosc bo ona najwyrazniej robi wszystko abys zmiejszyla swoje poczucie wlasnej wartosci chce abys stala sie zakompleksiona i malo pewna siebie, abys caly czas myslala o tym ze przytyjesz i bedziesz paskudna. Toksyk ewidentny - dobrze Ci radze zakoncz ta znajomosc

Gość kaska234
jakbys na moim miejscu, jej odpisały, zeby jej sie głupio zrobiło.. kurde, ja nigdy, zadnej przyjaciołce, zle nie zyczyłam, zawsze sie cieszylam, ze sa łądne zdrowe, i zadolone z siebie.. a ona jest ich odwrotnoscią!! do mowia, bo nie lubia milczec!!gratuluje:) młodego wygladu i figury:)bardzo dobrze, :)ze jestes w formie ciesze, sie z tego..:) Nierozumie, tylko jak mozna zyczyc, komus żle..to chyba tylko wtedy..jak samemu ma sie zle..taki pies ogrodnika!!

odpisz jej że You think you know What everyone needs You always take time to criticize me It seems like everyday I make mistakes I just can\'t get it right It\'s like I\'m the one you love to hate But not today. Nothing you say today Is gonna bring me down hehe i o wystarczy :P

Gość kaska234
chcoałąbym jej jakos madrze odpisac, ale jednoczesnie, zeby poczuła sie głupia, nie chce jej całkowicie zlac, to nie w moim stylu..chciałąbym cos odpisac..jej, zeby dało jej do myslenia i zeby poczuła sie głupio i zeby zobaczyła, ze mimo, jej uwaga nadal czuje sie atrakcyjna..:)bo tak jest..

Gość odpisz jej tak
"Cóż to jest, Twoja wypowiedź, w porównaniu, że i tak w końcu wszystkich nas dopadnie... Ponury Żniwiarz inaczej zwany Kosiarzem... ewentualnie dopadnie nas Klątwa Ju-On. I pamietaj, nie przeglądaj sie w lustrze, bo Twoje odbicie może się do Ciebie któregoś dnia odezwać obcym głosem..." Pozdrawiam serdeczna przyjaciółka Kasia

Gość dziewczyna i tak ma zrypana
psychike. Nie dołuj jej za bardzo.

Gość kaska234
a tak to tak...czyj to tekst skad to znam!!!

Gość kaska234
ma chyba zryta psyche, sama nie jest za ciekawa, ale co dziwne, swoja młodsza siostre, ktora jest mojego wzrostu i jest po prostu chuda dziewczyna, ale łądna:)w co nie przecze.. To o niej mowi, jak o "óśmy cudzie świata", ona jest taka piekna, wspaniała..nie wiem, po co mi to gada, przeciez widze, ze jest łądna.. No i moja wage porownuje z jej siostry 45 kg ...ami.. co za toksyczna przyjaznw czym ja tkwie??

Gość kaska234
co ja mam jej odpisac?

Gość ggjgd
ile masz lat auotrko topiku? 15? :D

Gość kaska234
co tu jej jeszcze odpisac?

napisz do niej że jest toksykiem i z takim podejściem do ludzi zostanie kiedys sama i powiedz że Ci przykro bo uważałaś ja za przyjaciółke a ona robi wszytsko żeby zburzyc Twoje poczucie wartości a przyjaciel tak nie robi. i Powiedz ze cokolwiek nie powie to CIe to nie obchodzi bo nie bedziesz dluzej sluchac przepowiedni toksycznych znajomych.

Gość kaska234
tylko, ona "uwaza ze jest szczera", a wszyscy inny, co sa dla mnie mili"kłamia" mnie hahah wariatka

Gość heineken
a jak ta koleżanka się prezentuje? moze to zwykły zazdrosny pasztet, na którego żaden facet uwagi nie zwraca..

Gość kaska234
tak popsułam sobie humor, napisałam kilka z waszych..tekstow.jej.. mysle,ze chyba nie warto sie z nia przyjaznic.. skoro ona mi zle zyczy nie lubi mnie.. i nie cieszy sie z tego, ze ja mysle, o sobie dobrze..pozytywnie to chore

Gość dqdwd
prawdopodobnie ci zazdrosci dobrego humoru i chce ci popsuc, typowa zakomopleksiona Polka

Gość to wcale nie jest duzo
60 kg przy 171 cm !

Gość laluuuuuuuuuuuunia
ja waze 60 przy wzroscie 171 i uchodze za osobe bardzo atrakcyjną i raczej szczupla wiec zupelnie sie nei przejmuj tekstami tej kolezanki, zwykla zazdrosnica i tyle

Gość mmamallsw
tylko wspołczuje, ci takiej wrednej kolezanki1! wredota!!