Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina z Mysłowa

Wymigać się da od windykacji należności?

Polecane posty

Gość a ja mam do zapłaty
3 rach. za telefon a straciłem robotę. Rachunki leżą dziś był jakis facet z windykacji i powiedziałem, że nie mam kasy. Powiedział, że komornik przyjdzie. zy to możliwe? Dziś po południu wpłaiłem na każdy z rah. po 20 zł. zy teraz mogą mi nagwizda? Będę tak płaił o miesią, z

Gość uppppppppppppppppppp

Gość i do góry.....................

Gość gość
najlepiej to się dogadać z windykatorem i im spłacać po tyle ile masz ja tak robię przyszedł do mię windykator z firmy http://www.eurekafinanse.pl i po prostu dogadaliśmy się

Gość martad7
Jeśli chodzi o odzyskiwanie pieniędzy to ostatnio szukałem ciekawych porad, wskazówek na ten temat i wpadłem na genialne forum http://www.biznesforum.pl/windykacja-wierzytelnosci-vf19.htm bardzo ciekawie wszystko opisują, zobaczcie jak można łatwo odzyskać swoje pieniądze !

Gość gość
w takim wypadku chyba najlepiej pojsc do adwokata i umowic się na porade prawna, ja korzystam regularnie z porad u www.adwokat-weglowski.pl bo mam swoja firme, wiec zawiłości jest duzo. Zawsze znajduja jakies wyjscia

Gość BaletnicaŁabędź
Wymigać się to trochę ciężko, jeżeli masz dług to musisz go spłacić i nie ma innego wyjścia, ewentualnie można trochę powalczyć z adwokatem, ale po co wydawać kolejne pieniądze.Proszę przeczytać http://tejwa.pl/adwokat-dla-siostry-i-windykacja/

Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl.

Gość gość
Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl.

Ja swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl.

Gość pakoltv

Zacznijcie po prostu wyciągać wnioski bo jak nie to będą do was dzwonić pisać itp. a wierzcie mi że oni mają swoje sposoby. Ja nie płaciłem i dzownili do mnie z eos ksi ale miałem o tyle farta że pani na infolinii bardzo wyrozumiała i serdeczna. Z nimi udało mi się zwalczyć moje dłui

Gość neispemv
Dnia 25.07.2019 o 13:26, Gość pakoltv napisał:

Zacznijcie po prostu wyciągać wnioski bo jak nie to będą do was dzwonić pisać itp. a wierzcie mi że oni mają swoje sposoby. Ja nie płaciłem i dzownili do mnie z eos ksi ale miałem o tyle farta że pani na infolinii bardzo wyrozumiała i serdeczna. Z nimi udało mi się zwalczyć moje dłui

oni mi też pomogli ALE bo odwazylm porozomawaiac, trzeba probowac starac sie bo nic z tego nie bedzie jak sie bedzie chowac glowe w piach, to juz nie te czasy, trzeba sie wziac za sieibe posplacac to wszystko i miec spokoj

Gość hanz

Ja bym radził nie omijać. Różne są konsekwencje. Do mnie dzwonili w sprawie windykacji z eos ksi ale bez problemu się z nimi dogadałem.

Gość gulp
Dnia 22.06.2007 o 18:04, Gość a czy za dług np w banku napisał:

kurde, ludzie robią przekręty na grube miliony i to specjalnie(!!!!) a człowiek który całe życie żył uczciwie i raz mu się noga podwinela musi cierpieć!

raz na wozie raz pod wozem. Jak będą chcieli egzekwować długi z eosu to raczej nie polecam stawiać oporu tylko zweryfikować dług i zapłacić bo tak to możesz blokować numery zmieniać itp. ale to nic nie da.

Gość mikolajkoper

nie polecam uciekać. sam tak robiłem i potem nabawiłem się problemów. Razem z eos ksi wyszliśmy na prostą. Pozdrawiam panią Anetę

Gość kosynier

Nie próbuj. Ja próbowałem i miałem nieprzyjemności. Dzwonili do mnie z eosu i musiałem spłacać.

Gość asbon

po co się wymigiwać od takich rzeczy, Ci ludzie chcą pomóc Ci rozwiązać problemy, EOS ksi na przykład mi pomogło.

Gość Ifulax
Dnia 8.11.2019 o 14:20, Gość asbon napisał:

po co się wymigiwać od takich rzeczy, Ci ludzie chcą pomóc Ci rozwiązać problemy, EOS ksi na przykład mi pomogło.

dokładnie, wymigiwanie się od windykacji nic nie da, po co tracić nerwy na coś takiego? EOS KSI bardzo dobra firma potwierdzam

Gość KKamo

przesada, po co uciekać od tego od czego się nie da? Eos ksi chętnie Ci pomogą jak masz kryzys i słabą sytuacje finansową

Gość Ankac

z mojego doświadczenia nie ma co tak kombinować, lepiej jest skonsultować się z firmą windykacyjną i wyjaśnić sprawę, wyjdziesz na plus, u mnie to było eos ksi

Gość Cokolista

niee i nie ma po co próbować uciekać od tego, eos ksi to dobra firma która na pewno Ci pomoże w takiej sytuacji.

Gość shroomhead

nie mma co próbować, lepiej chyba spłacić wszystkie długi niż uciekać, polecam eos ksi, pomogą Ci w takich sytuacjach.

Gość Malwina

Nie ma sensu uciekać od spłaty długów, bo to może poskutkować jeszcze większą sumą pieniędzy do spłaty i nadszarpanymi nerwami. Jeśli faktycznie wejdzie się we współpracę z firmami windykacyjnymi jak eos ksi, które jak widzę jest bardzo polecane, to myślę, że bez problemów da się spłacić należności.