Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamaskowana

Reumatyzm a basen ?

Polecane posty

Gość zamaskowana

Czy ktoś wie czy mająć reumatyzm można chodzić na basen ? Mam 22 lata i dziś chcę wybrać sie popływac bo zaczynam obrastać w tłuszcz i się zrelaksować bo uwielbiam ten sport. Z jednej strony ruch jest dobry na stawy , z drugiej strony wilgoć jednak nie. Może ktoś wie jak z tym jest ?

Gość zamaskowana
Może jest ktoś kto ma reumatyzm albo ma jego babcia ciocia albo wujek Włodek i jak to sie ma do siebie - reumatyzm i basen ?? lekarz mówił że raczej nie a ja sama się dobrze czuję w basenie

Gość gsdfgbfdgd
Ja od dziecka mam problemy ze stawami, w 3 kl bylam zwolniona z basenu, ale kiedys mi lekarka powiedziala ze moge plywac, wazne zeby dobrze sie wysuszyc, nie nosic wilgotnych ciuchow- sa osoby ktore wracaja z plazowania w mokrym kostiumie itd sama jestem ciekawa opinii innych, mam zamiar wrocic na basen, bo kocham wode a ruch przy stawach jest bardzo bardzo wazny

Gość zamaskowana
Dziękuję za napisanie swojego zdania gsdfgbfdgd :) potwierdziłaś moją opinię na ten temat .. chyba się jednak wybiore :)

Gość Agnieszka20347
Polecam ekstrakt Konopny CBD + CBDA 3 % stosowałam 2 razy dziennie . Ręce nie puchną, stawy już mnie tak nie rwą , ręce są mniej opuchnięte wyrównało się ciśnienie, mam spokojniejszy , głębszy sen i koncentracje Jestem zadowolona i polecam Olejek bardzo pomaga !! CBD kupiłam ze strony http://www.konopiafarmacja.pl – znalazłam je dzięki forum medycznemu , ekstrakt ma bardzo dobre opinie i mi też pomaga , także polecam