Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśliciel pełen smutku

złe relacje w pracy

Polecane posty

czy też tak macie, że ludzie z wami pracujący kierują się permamentną zawiścią, kopaniem dołków,obmową (z dziką satysfakcją - by się przez to dowartościować)? ja jestem od tego chory

Gość Lara26
Tak jest niestety w każdej pracy. Zawsze jest Judasz. W pracy nie ma przyjaciół, są tylk owspółpracownicy, a wszelka życzlowość to tylko pozory. Bezwzględni karierowicze pną się w górę, Ci wrażliwi wykańczają się emocjonalnie. Najlepiej znaleźć złoty środek i nie spoufalać się w pracy, nie ziwerzać się i nie obgadywać nikogo. Trzymać ludzina dystans i wykonywać swoją oracę. Tak sądzę :)

Gość xxxxpapapappapzzziqiqeeiq
niestety wszedzie tak jest ,zazdrosc,zawisc,obgadywanie,ech brak slow zero przyjazni niestety

Lara 26 masz co do postawy wobec..., ale trudno czasami jak to mówiązdierżyć. Najbardziej irytuje mnie jak starzy pracownicy dokuczają młodym, a te plotkary...

Gość a ja mam takiego w pracy
spoko kolesia i razem z nim szydzimy z tych pieprzonych lizusów i karierowiczów, dokuczamy im i w zywe oczy sie im sie smiejemy, dogadujemy im i brechtamy z nich i w dupie ich mamy. pier..... popaprancy.

Gość kakakakak
No patrz, a ja mam 40 lat i pracowałam w bardzo wielu miejscach i jakoś nigdy i nigdzie nikt mnie nie obgadywał, obrabiał tyłka, jakoś nic nie wiem o zawiści i takich tam. Miałam szczęście? Nie. Świat jest taki, jakim go widzimy a nasze nastawienie kreuje rzeczywistość. Mnie obgadywanie nie interesują, nie zakładam nawet ich istnienia. A nawet jak nie sądzę, że mogą mi zaszkodzić. Jestem dla wszystkich miła i nie zakładam, że mają złe intencje. A tak poza tym, to zachowuje siebie dla siebie i trzymam dystans.

Gość kakakakak
Natomiast "brechtanie" z innych rozumiem ze jest strategią relaksacyjną, ale bardzo bardzo głupią. To jest generowanie negatycznych emocji głównie i podgrzewanie konliktów.

kakakak TY to jakiś rzadki okaz bo u mnie w pracy to ok70% to jak śpiewa jeden kabareciarz to ZLO, Zło, Zło

no właśnie przez to brechtanie to chyba niektórzy leczą swe kompleksy

Gość Kicno
Myślicielu a może zmień pracę?

nic to nie zmieni, wszędzie to samo , tylko w niektórych miejscach w bardziej wyrafinowany sposób i zakamuflowany

Gość unijny liberal
pracowac pracowac! a nie o pierdolach mylec i gadac!

Gość krisakabejbe
ja mam sposob smiac sie z lizusow i miec swiadomosc zmiany tej pierd... pracy :) bo po co tu zostawac w takiej niesprawiedliwosci jak wiemy ze jestesmy od kogos lepsi .. to po co pracowac w tej samej firmie kto inny doceni nasze .. zaangazowanie i umiejetnosci zawodowe

Gość Susannas
Myślicielu ..niestety to przykry standardy szczególnie w korpo. Pracujesz w biurze ?

Gość gość
Ten post jest z 2007 ?!