Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Objawy zagniezdzania sie zarodka,czy ktoś wie?

Polecane posty

Gość smallgirl

Mam do was pytanie jak u was wyglądały te objawy.Ja niedawno odstawilam tabletki i doszlo do stosunku przerywaneg.Teraz po 7 dniach zrobilam test i wyszedl negatywny.Ale troche mnie pobolewa podbrzusze i z lewej strony jajnik od czasu do czasu.a nie wiem kiedy powinnam dostac okres bo ostatni e krwawienie z odstawienia miałam 24 maja.Jak myslicie moge byc w ciązy.Zaznaczam ,ze do stosunku doszlo 14.odpiszcie...

Gość krwawienie przed

Gość jjjjooooooooooooooooooo
przewaznie nie ma zadnych

odstawialam tabletki kilka tygodni temu, nie mialam jeszcze okresu i napewno nie jestem w ciazy, bo z nikim nie mialam stosunku w tym czasie. i moge powiedziec jedno, ze poczatkowo mialam zwiekszona wydzieline z pochwy i bole jak mi sie wydaje jajnika z lewej strony. na chwile obecna nie ma zadnych dolegliwosci, ale u kazdej jest inaczej.

Gość smallgirl
Niektóre osoby pisały,że właśnie takie miały objawy,a jakie wy miałyście?czy to sie wogule czuje?

Gość smallgirl
No właśnie u mnie tez mam zwiększoną wydzieline.Tak jakbym miala teraz dni płodne.Dziwne.

Gość kafeteriuse
to nie ciaza to raczej dni plodne kiedy ja odstawilam anty< to takie pobolewania czulam codzinnie jakbym miala owulacje mialam b dlugo< okresu nie mialam ponad miesiac kochalam sie bez zabezpieczenia a w ciazy nie bylam dopiero po trzech cyklach wrocila mi plodnosc pozdrawiam

Gość smallgirl
o bardzo mnie pocieszyłas.A mam Pytanie czy to był stosunek przerywany?bo ja niestety tez bez zabezpieczenia.Tylko jezeli długo nie odstane okresu to bede sie martwic.Niektorzy pisza,ze przez 2 miesiace nie mialy.Ja bralam tabletki tylko 2 miesiące.

Gość kafeteriuse
bez zabezpiecznia.... radze pojsc do gina na wywolanie jak zacznie sie spozniac, niech oceni czy jestes plodna itp moja kolezanka nabawila sie ogromnych rotbieli, leczy sie juz2 lata i w ciaze zajsc nie moze....

Gość bebe_30
smallgirl,mysle,ze nie jestes w ciazy. ja gdy zaszlam w ciaze-nie mialam zadnych objawow,czulam sie swietnie,nic nie bolalo-cisza. zaraz po owulacji zrobilam sie nadmiernie senna i zmeczona-i wtedy na tescie pokazaly sie 2 kreski. a wczesniej gdy dopatrywalam sie u siebie objawow ciazy-wydawalo sie ze mi niedobrze,brzuch mnie boli,etc.

Gość smallgirl
Ale myslisz,ze moge byc w ciązy?kurcze teraz pobolewa mnie podbrzusze.A czy wiesz moze czy ołodny sluz jest oznaka owulacji czy nie koniecznie ona musi byc?jak jest ten śluz.

Gość smallgirl
boje sie

idż szybciutko do swojej gin bo mi sie wydaje że to nie ciąża ale moga to byc torbiele jajniki lub nadżerka -nie ma żartów

Gość smallgirl
musze wykluczyc najpierw ciąze

Gość jak pobolewa jajnik to do gina
może to jakaś torbiel się zrobiła? może źle dobrane pigułki?

Gość smallgirl
to byly moje pierwsze tabletki bralam tylko 2 miesiące.Co ja mam zrobic.Chyba nie dostane tak wcześnie okresu..:(

Gość bebe_30
smallgirl, przypoinam sobie,ze jak ja odstwilam tabletki,to przed nastepnymi miesiaczkami ktore mialam dostac czulam sie podobnie jak ty,poboloweal mnie brzuch i jajniki. mysle,ze to twoj organizm zaczyna sam pracowac i stad te dolegliwosci. co d stosunku przerywanego,to kiedys stosowalam ta metode przez krotki czas,i nie zaszlam od niej w ciaze,chociaz wiadomo ryzyko jest.mysle,ze wszystko bedzie dobrze-zrob test ciazowy. u mnie test ciazowy wyszedl pozytywny juz 6 dni po owulacji.

Gość smallgirl
zrobilam test dzis rano i wyszedl negatywnie.