Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrrrrka

Czy któras z was ma jakis patent na nauczenie faceta...

Polecane posty

Gość obserwatorrrrrka

podnoszenia deski od sedesu przed szczaniem i opuszczaniu po? Czy to jest kurwa ale nich az takie trudne...? :O

Gość moj nieco inny
dla nich niestety trudne. Moj na szczescie pamieta o tym zazwyczaj. Poprzedniego faceta nie dalo sie nauczyc niestety. Zycze powodzenia, bo nie bedzie latwo. Moze hipnoza hehe ;)

Gość obserwatorrrrrka
Hmmm... pomysla z hipnozą musze przemyśleć ;) dzięki 🌻

Gość marne szane
Przyklej kartkę na klapie: "Proszę, opuść mnie :)".

Gość 5343
a po co opuszczac deske? Powiedzcie mi, PO CO?

Gość obserwatorrrrrka
żebym np. mogła na nią usiąść... jak to tyglada taka podniesiona decha?! To po co w ogóle wode spuszczać...? :O --->marne szanse - z jednej strony nakleje "podnieś mnie" a z drugiej "opuść mnie" :D

Gość obserwatorrrrrka
*wygląda

Gość 5343
"jak to tyglada taka podniesiona decha?!" normalnie 🖐️ myslisz, ze za kazdym razem bede podnosil deske, sikal i znow opuszczal? Kilka/kilkanascie razy dziennie? :o

Gość zdecydddowanie
kiedyś dostałem takiego śmiesznego pps-a. od kobiety. i tam był jeden taki madry tekst, akurat pasujący. Szło to mniej wiecej tak:" Jesteś juz dużą dziewczynką, i wiesz, że facet musi deskę podnieść, a ty musisz mieć opuszczoną. My NIGDY nie robimy problemu z tego, że musimy ją podnieść!!":):):):) A facet dopóki sie sam nie nauczy, to nie ma siły, żeby go do tego zmusić. Swoją drogą, to skąd Ty go wzięłaś?? Nie wie, że deseczkę trzeba podnieść do siusiania?? Mnie tego uczyli w przedszkolu....

Gość 5343
A i tak najsmieszniejsze sa te kobiety, ktore kaza facetowi SIADAC na klopie, zeby sie wysikac :D tego juz w ogole nie rozumiem, jaki w tym sens

Gość obserwatorrrrrka
---> 5343 ty chyba jestes moim facetem...:O jeszcze mi tylko powiedz "kotku jesteś już dużą dziewczynką powinnaś wiedzieć że ja potrzebuje mieć deske podniesioną.... i nie krzycze na ciebie kiedy mi ją bez sensu opuszczasz..." ;)

Gość nierozumiejąca.
Dlaczego tak wazne jest opuszczanie deski? Ja rzadko opuszczam i nic sie nie dzieje.

Gość wasil
Ok, jak najbardziej rozumiem - podnieść deskę gdy się sika, bo kropelki mogą upaść na tą deskę. Ale nie rozumiem dlaczego mamy ją pozniej opuszczac? Nam jest potrzebna do sikania podniesiona a wam opuszczona i tyle.

Gość obserwatorrrrrka
--> zdecccydowanie - :D kurcze przecie ja mu nie kaze siakać na desce tylko ja podnosić/opuszczać - jak dla mnie to on może sobie nawet wisieć przy szczaniu... a do przedszkola nie chodził - i eraz ja musze z tego powodu cierpieć... :O

Gość nierozumiejąca.
I dlaczego facet powinien siedziec jak sika? to jakies pedalskie:o Żaden z moich facetów nie obsikał deski, ani podłogi, nigdy nie robiłam problemu, że nie opuszczał deski, bo sama nie widze w tym sensu. no bo że co - bakterie mi wyfruna i mnie zjedzą? Jakoś mnie przez 20-kilka lat nie zjadły, a wiecie dlaczego? Bo kibel szoruje domestosem codziennie, co i Wam polecam panie czepialskie🖐️

Gość asadafagahajakal
kiedys tu na jakims topiku byl juz taki temat poruszany i jedna laska napisala, ze faceci nie opuszczaja klapy od kibla, bo to ich okno na swiat!! :D:D:D:D a swoja droga-- moj opuszcza i wcale nie nie musialam go uczyc-wyniosl to z domu

Gość nierozumiejąca.
Ach Wy tu o desce, a ja o tej klapie- jak o desce, a zresztą, co za różnica. ani jedno i drugie mi nie przeszkadza:)

Gość obserwatorrrrrka
---> nierozumiejąca. poćwicz czytanie ze zrozumieniem.... nik tutaj nie napisał że wymaga od faceta żeby siadał na klopie jak szcza.... :O

Gość sprawa wymaga uściślenia
może oni nie kumają bo sie niejednoznacznie wyrażacie? :p Co rozumiecie pod pojeciem "deski"? tą cześć z otworem na której sie siada czy "wieko" zamykajće otwór kibla?

Gość obserwatorrrrrka
Boshe chyba nie mam faceta uposleddzonego umysłowo... :O

hmmm chyba higieniczniej jest kiedy decha jest podniesiona. Wtedy moj tylek nie musi siadac na jakies bakteryje czy kurz czy co tam :P A najlepiej to w ogole zamykajcie kibel klapa i juz :) Wtedy oboje bedziecie musieli podnosic :P

Gość obserwatorrrrrka
NIE chodzi o klape/dekiel/wieko tylko o DESKE (to na czym sie siada) ludzie... czytajcieżesz uważniej troche :O

Gość właśnie gdzie jest D E C H A
:O :(

Gość 5343
A co to za roznica, czy chodzi o deske, czy klape? I tak ją trzeba podniesc/opusic :P

Gość zdaniem.faceta
Tylko krytykujecie dziewczyny , natomiast nic konstruktywnego nie wprowadzacie, jest proste rozwiązanie ale ten pomysł należy opatentować , być może producenci się zainteresują aby do muszli klozetowej dołączyć teleskopową rurkę ( rozciągalną ) na dwa cale średnicy i facet podejdzie i swoją rurkę do rurki włoży , po czym spokojnie i dla wszystkich bezstresowo odda ciepły płyn do rurki i podłoga będzie sucha oraz kibelek nie będzie używany , prawda że proste , pozostawiam do przemyślenia :)

Gość obserwatorrrrrka
--->5342 ZASADNICZA klape może sobe nawet wymontować..... a o deche bede walczyć do odtatniej kropli krwi :P

Gość zdecydddowanie
Lahkoona-----> popłakałem sie ze śmniechu!!:D:D:D:D muszę to zapamiętać!!;)

Gość obserwatorrrrrka
----> bambooszek tylko bez żadnych kachek mi tu!!!! reaguje alergicznie na polityke :P